Wat kost het gebruik van GetFunded?

Het aanmaken van een account en campagnes is volledig gratis.

Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving

GetFunded is in tegenstelling tot andere platformen volledig gecertificeerd en voldoet aan de nieuwe wetgeving PSD2 (Payment Service Directive 2) en nieuwste privacy reglementen. 

Voor elke campagne wordt er een tussenrekening speciaal voor de campagnehouder aangevraagd bij onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.), deze hebben alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank om betalingen te verzorgen en tegoeden te bewaren. Hierop komen al jouw donaties binnen. 

Wij hebben vertrouwen en eerlijkheid hoog in ons vaandel staan, daarom is zelfs bij een faillissement het geld van de campagnes 100% gewaarborgd. 

Open en transparant: onze tarieven

GetFunded vraagt een vergoeding van het ontvangen bedrag om het platform te onderhouden, verder te ontwikkelen en te beveiligen. GetFunded rekent 7% platformfee over het opgehaalde bedrag. Dit werkt hetzelfde als ‘No Cure No Pay’. Daarnaast maken wij kosten voor het ontvangen, verwerken, beheren en uitbetalen van donaties. Wij vragen hiervoor een transactievergoeding van € 1,15 per iDeal-transactie.

Alle genoemde vergoedingen zijn inclusief BTW. Wij houden de vergoeding in op je beschikbare saldo, zodat je niet handmatig iets aan ons hoeft te betalen.

Geen verborgen kosten

Pas op! Vaak zien wij dat de commissie en tarieven van andere aanbieders een stuk hoger uitvalt dan vooraf wordt gezegd. Zij vermelden de tarieven exclusief belastingen of rekenen extra voor het niet halen van je doelbedrag. Enkelen betalen zelfs niet uit als je doelbedrag niet gehaald wordt. Wij vinden dit niet eerlijk en doen het daarom anders.

Door van iedere donatie een relatief klein bedrag in te houden, maken wij het voor heel veel mensen mogelijk om gebruik te blijven maken van GetFunded.

Geldopname voor bedrijven

Een geldopname kan kosteloos gedaan worden naar een particuliere rekening. Voor uitbetalingen naar rekeningen op naam van een bedrijf, vereniging of stichting worden extra kosten in rekening gebracht. Om dat type rekening te verifiëren, neem contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij je bedrijfsnaam en KvK-nummer.