Veiligheid

GetFunded is volgens alle moderne standaarden ontwikkeld. Om de veiligheid te vergroten maken wij gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat, wat te herkennen is aan het slotje in de adresbalk van je browser.

Het doneren verloopt via onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.), deze hebben alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank om betalingen te verzorgen en tegoeden te bewaren. Betalingen via iDeal of Bancontact kun je vervolgens doen via je eigen bank.

Hoe bewaren jullie gegevens van gebruikers?

Alle gegevens van zowel de gebruikers als donateurs worden via een versleutelde verbinding verstuurd over het web. Je herkent dit aan het slotje in de adresbalk wat staat voor een SSL-certificaat wat op onze website is geïnstalleerd. De gegevens worden vervolgens met een hoge 512bit-encryptie opgeslagen in een database. Deze database is alleen toegankelijk voor medewerkers die hiervoor geauthoriseerd zijn.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag op weg. Waar gaat je vraag over?

> Geldzaken

> Veiligheid

> Account

> Doneren

> Campagne

Stel je vraag

Heb je het antwoord niet kunnen vinden of wil je een andere vraag stellen? Neem dan contact met GetFunded en we helpen je graag verder.
Stel direct een vraag