Tarieven

Ons doel is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn een online crowdfunding campagne aan te maken, om zo veel mogelijk donaties te kunnen ontvangen.

Wij voldoen aan alle wet- en regelgeving

GetFunded is in tegenstelling tot andere platformen volledig gecertificeerd en voldoet aan de nieuwe wetgeving PSD2 (Payment Service Directive 2) en nieuwste privacy reglementen.

Voor elke campagne wordt er een tussenrekening speciaal voor de campangehouder aangevraagd bij onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.), deze hebben alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank om betalingen te verzorgen en tegoeden te bewaren. Hierop komen al jouw donaties binnen.

Wij hebben vertrouwen en eerlijkheid hoog in ons vaandel staan, daarom is zelfs bij een faillissement het geld van de campagnes 100% gewaarborgd.

Open en transparant: onze tarieven

GetFunded vraagt een vergoeding van het ontvangen bedrag om het platform te onderhouden, verder te ontwikkelen en te beveiligen. GetFunded rekent 7% platformfee over het opgehaalde bedrag. Dit werkt hetzelfde als ‘No Cure No Pay’. Daarnaast maken wij kosten voor het ontvangen, verwerken, beheren en uitbetalen van donaties. Wij vragen hiervoor een transactievergoeding van € 1,15 per iDeal of Bancontact-transactie.

Alle genoemde vergoedingen zijn inclusief BTW, wij houden onze vergoeding in op je ontvangen donaties. Zodat je niet handmatig iets aan ons hoeft te betalen.

Donateurs zullen bij GetFunded nooit iets hoeven te betalen voor hun steun aan jouw campagne!

Geen verborgen kosten

Pas op! Vaak zien wij dat de commissie en tarieven van andere aanbieders een stuk hoger uitvalt dan vooraf wordt gezegd. Zij vermelden de tarieven exclusief belastingen of rekenen extra voor het niet halen van je doelbedrag. Enkelen betalen zelfs niet uit als je doelbedrag niet gehaald wordt. Wij vinden dit niet eerlijk en doen het daarom anders.

Zoals je van ons mag verwachten zijn wij altijd transparant en eerlijk over onze tarieven. Door van iedere donatie een relatief klein bedrag in te houden, maken wij het voor heel veel mensen mogelijk om gebruik te blijven maken van GetFunded.

Hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag op weg. Waar gaat je vraag over?

> Geldzaken

> Veiligheid

> Account

> Doneren

> Campagne

Stel je vraag

Heb je het antwoord niet kunnen vinden of wil je een andere vraag stellen? Neem dan contact met GetFunded en we helpen je graag verder.
Stel direct een vraag