Hoe en wanneer ontvang ik mijn geld?

Zodra je donaties hebt opgehaald kan je worden uitbetaald. Deze uitbetaling vinden iedere week op maandag plaats, je hoeft dus zelf geen uitbetaling aan te vragen. Je krijgt al je tegoeden wekelijks uitbetaald.

Als je je eerste donatie hebt ontvangen, vragen wij je om je rekeningnummer te verifiëren. Door het betalen van €0,01 weten wij zeker dat jij de eigenaar bent van de rekening. Als je rekening gekoppeld is, kan onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.), de tegoeden uitbetalen op je rekening.

Om te bekijken hoeveel tegoed je hebt en wat je totaal aan donaties hebt ontvangen, klik je in het menu op "Mijn Account" en vervolgens op het blokje "Geldzaken". Je ziet op deze pagina nu een samenvatting van het opgehaalde geldbedrag. Bovenaan zie je het nog uit te betalen bedrag, dit is het bedrag waar de transactiekosten en platformfee al af zijn. Je ziet de inhoudingen direct eronder. Lees meer informatie over onze tarieven.

Uitbetaling boven de € 1.500

Indien het totaal ontvangen donatiebedrag hoger is dan € 1.500 of er is een donatie gedaan van € 250 of hoger zullen wij je verzoeken om een legitimatiecontrole af te ronden. Lees hier waarom wij dit verplicht stellen.

Binnen hoeveel dagen staat het geld op mijn rekening?

De uitbetalingen worden iedere week op maandag automatisch verwerkt door onze betaalpartner. Vervolgens duurt de verwerkingstijd van een uitbetaling gemiddeld 1 werkdag.

Uitbetaling voor bedrijven

Een uitbetaling kan kosteloos gedaan worden naar zowel een particuliere rekening als zakelijke rekening. Voor uitbetalingen naar bankrekeningen op naam van een bedrijf, vereniging of stichting moet het account eerst omgezet worden naar een zakelijk account. Om je account om te laten zetten, neem je contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij je bedrijfsnaam en KvK-nummer.