Is GetFunded veilig om te gebruiken?

GetFunded is volgens alle moderne standaarden ontwikkeld. Om de veiligheid te vergroten maken wij gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat, wat te herkennen is aan het slotje in de adresbalk van je browser. Zo weet je dat jouw gegevens versleuteld over het web worden verstuurd.

Informatie voor donateurs
Alle donaties worden gestort op een tussenrekening (derdengelden) van onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.). MediaMedics voldoet en is in het bezit van alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank. Zij beheren de gelden van de donateurs en verzorgen de uitbetalingen. Door MediaMedics kunnen wij garanderen dat donaties bij de campagnebeheerder terecht komen.

De betaalmethoden die wij ondersteunen zijn iDEAL, Bancontact en PayPal. Betalingen via iDEAL en Bancontact kun je doen via je eigen bank. PayPal verloopt via de website van PayPal zelf. Na het afronden van je betaling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. 
Veilig doneren met iDEAL, Bancontact en PayPal


Informatie voor campagnebeheerders
GetFunded is in tegenstelling tot andere Nederlandse platformen volledig gecertificeerd en voldoet aan de nieuwe wetgeving PSD2 (Payment Service Directive 2) en nieuwste privacyreglementen. Dat vinden wij belangrijk, zodat jij er zeker van bent dat je gegevens veilig zijn en je altijd op tijd je geld ontvangt.

Voor elk account wordt er een tussenrekening (derdengelden) aangemaakt waarop alle donaties gestort worden. Deze rekening zal aangemaakt en beheerd worden door onze betaalpartner "Online Betaalplatform" wat onderdeel is van MediaMedics B.V. MediaMedics voldoet en is in het bezit van alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank. Door de solide samenwerking met onze betaalpartner is het geld van onze gebruikers te allen tijde voor 100% gewaarborgd. GetFunded komt zelf nooit met de donatiegelden in aanraking.