€ 2.155 van € 12.000 opgehaald

 18%
79 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Voortzetting kankerbehandeling voor Monica Chadiedja Dingjan

€ 2.155 van € 12.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

BismillahirRahmanirRahim.

Wil jij helpen om het leven van mijn vrouw te redden,
indien de Almachtige dat toestaat?

Ik, Yahya Carlos Lont, zoek (opnieuw) je hulp en steun met betrekking tot het volgende:

Achtergrond

Mijn vrouw, Monica Chadiedjah Dingjan –ook een bekeerlinge-, studeerde in 2011 af aan IIUM (International Islamic University Malaysia) en heeft sindsdien haar leven aan haar geloofsovertuiging gewijd. Van het onderwijzen van nieuwe bekeerlingen tot het voorlichten van toeristen in Masjid Negara (Nationale Moskee Maleisië) over de moskee en de religie, tot het aanleren van zelfverdedigingstechnieken aan zusters in fitnesslessen. Ze heeft haar religie belangeloos gediend met toewijding en vastberadenheid, alle lof aan de Almachtige.

In april 2021 werd bij mijn vrouw eierstokkanker geconstateerd, waarvan de tumor in eerste instantie operatief is verwijderd. Een half jaar later bleek dat de tumor is teruggekeerd. Een voorstander en het geloof dat het God-gegeven imuumsysteem in staat moet zijn ongewenste cellen in het lichaam op te sporen  en te bestrijden, is zij doormiddel van de inzamelingsactie "Kankerbehandeling voor Monica Chadiedja Dingjan" (dec. 2021) een Immunotherapie gestart in Duitsland. 

De huidige situatie (mei 2022):

Na drie immunotherapiebehandelingen in Duitsland te hebben ondergaan, heeft Chadiedjah onlangs een CT-scan laten maken. Uit de scan blijkt dat de twee tumoren met 82% en 61% zijn geslonken. Kortom, het vaccin werkt en is erin geslaagd haar immuunsysteem te versterken om de kanker te bestrijden.

Hoewel een zeer bemoedigend resultaat, wees de behandelend arts in Duitsland erop dat ze nog steeds niet uit de gevarenzone is omdat de tumoren nog steeds actief zijn. Daarom heeft hij ons de volgende twee opties voorgesteld:

Optie 1: Een kijkoperatie ondergaan om een eventuele zichtbare tumor in de buik te verwijderen, gevolgd door een boostervaccinatie direct daarna. Dit vaccin activeert de reeds geprogrammeerde immuungeheugencellen, die onmiddellijk beginnen met het opruimen/verwijderen van microscopisch kleine tumorcellen. Dit reinigingsproces is veel gemakkelijker voor het immuunsysteem dan het opruimen van een hele tumormassa met eigen bloedvaten enz.

De arts heeft aanbevolen om na de operatie 3 boostervaccins te nemen met tussenpozen van enkele maanden, waardoor het totaal op 6 behandelingen komt. Deze aanpak heeft de meeste kans op volledig herstel.

Optie 2: Ga door met de huidige behandeling, zonder kijkoperatie, en laat het immuunsysteem de tumor oplossen. Met deze aanpak kan het aantal behandelingen niet worden geschat, maar zal het waarschijnlijk meer dan 3 vervolgbehandelingen vergen (d.w.z. meer dan 6 behandelingen in totaal).

Voor ons lijkt de eerste optie de meest haalbare optie, dus hebben we ervoor gekozen om met deze optie door te gaan.

De fondsen die momenteel zijn opgehaald van de vorige inzamelingsactie zijn voldoende voor zowel een 4e behandeling als voor een deel van de 5e behandeling. Helaas missen we fondsen voor het resterende deel van de behandelingen (een deel van de 5e behandeling en volledig voor de 6e), wat geschat wordt op € 12.000.=

Mijn vrouw is het gelukt haar levensstijl te veranderen; meer bewegen, minder werkdruk. Daarnaast is ze erg voorzichtig met haar eten en zorgt ze ervoor dat het meeste van haar eten puur/onbewerkt is, zoals De Schepper het heeft gemaakt.
Momenteel is ze erin geslaagd om bijna al haar eerdere activiteiten te hervatten en draagt al weer bij aan de gemeenschap, alle lof aan De Almachtige.

Monica Chadiedjah betekent zoveel voor haar familie en de bekeerlingen met wie ze werkt en heeft de gemeenschap zoveel meer te bieden met plannen voor voortdurende voorlichtingsactiviteiten en lessen. Mijn familie, ik en vrienden willen haar niet kwijt en willen haar nog niet opgeven.

Wil jij Monica Chadiedjah helpen om haar reis voort te zetten, doneer dan wat je kunt/wilt.

"O God, U bent de Voorziener (ar Razaaq), U heeft in het verleden voor ons voorzien, dus voorzie alstublieft ook voor ons in de toekomst"

We vragen je deze boodschap te verspreiden onder zoveel mogelijk van jouw familieleden en vrienden.

Barak Allahoe fiekoem!

Over de campagne
Beheerder:
Yahya Carlos Lont
Gestart op:
22 May 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie