€ 12.810 van € 35.000 opgehaald

 37%
356 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Kankerbehandeling voor Monica Chadiedja Dingjan

€ 12.810 van € 35.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

BismillahirRahmanirRahim.

Wil jij helpen om het leven van mijn vrouw te redden, indien de Almachtige dat toestaat?

Ik, Yahya Carlos Lont, zoek je hulp en steun met betrekking tot het volgende:

Mijn vrouw, Monica Chadiedjah Dingjan –ook een bekeerlinge-, studeerde in 2011 af aan IIUM (International Islamic University Malaysia) en heeft sindsdien haar leven aan haar geloofsovertuiging gewijd. Van het onderwijzen van nieuwe bekeerlingen tot het voorlichten van toeristen in Masjid Negara (Nationale Moskee Maleisië) over de moskee en de religie, tot het aanleren van zelfverdedigingstechnieken aan zusters in fitnesslessen. Ze heeft haar religie belangeloos gediend met toewijding en vastberadenheid, alle lof aan de Almachtige.

In april 2021 werd bij mijn vrouw eierstokkanker geconstateerd. Het was niet uitgezaaid en de tumor werd operatief verwijderd. Er was gelukkig geen chemotherapie (chemo) toegepast als onderdeel van de behandeling en preventieve maatregel, omdat het zeer schadelijk kan zijn en het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam beschadigd, wat een negatief effect kan hebben op andere gezonde delen. In plaats daarvan gebruikte ze homeopatische medicijnen, vitaminen en een gezonder dieet om op een natuurlijke wijze haar immuunsysteem te versterken.

Helaas werd na een recente controle geconstateerd dat de kanker is teruggekeerd en weer aan het groeien is. Voordat het zich verder begint te verspreiden en onherstelbare schade aanricht, heeft mijn vrouw geen andere keuze dan zo snel mogelijk behandeld te worden!

Bij het onderzoeken van mogelijke behandelingen ontdekten we dat Immunotherapie (met dendritic cell therapie) een veel betere en natuurlijkere optie is in vergelijking met chemotherapie. Deze behandeling in Duitsland maakt het mogelijk om het eigen immuunsysteem te versterken, vervolgens de kanker op te sporen en deze te bestrijden.

Het advies is om minimaal 4 behandelingen immunotherapie te doen over een periode van 4-6 maanden. Echter, door de zorgverzekeraar worden deze behandeling gezien als alternatief en daarom worden ze niet vergoed, ondanks goede resultaten.

We hebben berekend dat de behandeling minimaal EUR 35.000 zal kosten. Omdat we dit niet zelf kunnen bekostigen, hebben we besloten om een geldinzamelingsactie te starten, zodat iedereen kan bijdragen om het benodigde geld in te zamelen en een leven te redden, - HAAR leven -, indien de Almachtige dat toestaat.

Monica Chadiedjah betekent zoveel voor haar familie en de bekeerlingen met wie ze werkt en heeft de gemeenschap zoveel meer te bieden met plannen voor voortdurende voorlichtingsactiviteiten en lessen. Mijn familie, ik en vrienden willen haar niet kwijt en willen haar nog niet opgeven.

Wil jij Monica Chadiedjah helpen, doneer dan wat je kunt/wilt.

Barak Allahoe fiekoem!

We vragen je deze boodschap te delen onder zoveel mogelijk van jouw familieleden en vrienden.

Over de campagne
Beheerder:
Yahya Carlos Lont
Gestart op:
18 December 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie