€ 2.470 van € 5.000 opgehaald

 50%
81 donaties in 3 jaren

Help Caroline haar Lodge in Oostenrijk te behouden

€ 2.470 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Dit is powervrouw Caroline. Na 2 ski-ongelukken besluit ze haar hart te volgen: gasten blij maken in een hartverwarmende lodge in Oostenrijk.

Na een grondige voorbereiding 2019 koopt ze een bouwvallig chalet in Bad Kleinkirchheim dat ze binnen 3,5 maand verbouwt tot haar stijlvolle lodge. Wat een lef en power. Ongelooflijk.

Moe, voldaan én enthousiast opent ze eind 2019 opent de deuren van haar Lodge Roses Heart en ontvangt ze haar eerste gasten. Maar na 2,5 maand moet ze haar lodge weer sluiten...

En dan: Covid-19
Covid-19 heeft als gevolg dat alle skigebieden en accommodaties in Oostenrijk vanaf 16 maart dicht moeten. Wat een enorme domper.

In de zomer van 2020 lukt het haar gelukkig om een aantal gasten blij te maken en inkomsten te genereren, maar vanaf september verslechterd de situatie in Europa weer en volgen de lockdowns elkaar weer op. Juist in de tijd dat ze haar eerste retreats wil gaan organiseren, want Caroline is ook coach en pilatesinstructrice.

Ze heeft tijdens de verbouwing heel wat ‘Ik Vertrek’-taferelen doorstaan, maar dit…

Confronterend
Ik ontmoet Caroline in juni 2018. Ik heb haar leren kennen als een positief, geïnteresseerd mens en een enorme doorzetter. Het type ‘niet lullen, maar poetsen’ dat haar eigen boontjes graag dopt, mogelijkheden blijft zien in lastige situaties en de vuile was niet snel buiten hangt.

Onlangs verzamel ik de moed bij elkaar om haar een persoonlijke en confronterende vraag te stellen: ‘Maar hoe lang kun je dit financieel nog volhouden?’ Ze bekent eerlijk: ‘Nog een paar maanden, maar dan eet ik wel droog brood.’

Buiten de steunregelingen
Caroline heeft de enorme pech dat ze startend ondernemer is en geen aanspraak kan maken op steun vanuit de Oostenrijkse overheid. Ze had haar hoop gericht op gasten in de winter, maar we weten allemaal dat de skigebieden én gastenaccommodaties dit jaar op slot zitten. Ook het vinden van een alternatieve manieren om geld te verdienen, lukt niet.

Ze heeft zo hard geknokt om een bouwval tot haar droomplek te maken. Ik gun het Caroline enorm om ook écht haar droom te kunnen gaan leven en gasten te inspireren ook hun droomleven te leiden.

Kleine beetjes, groot resultaat
Lieve mensen, ik geloof erin dat we in heel veel kleine stapjes grootste dingen kunnen realiseren. Zo leef ik zelf ook.

Hoe mooi zou het zijn als we met veel mensen ieder een beetje geld doneren, zodat we met elkaar 5.000 euro kunnen ophalen voor Caroline?

Hoe fijn zou het fijn als ze met dit geld in ieder geval de start van de zomer in haar Lodge kan meemaken en in de zomer hopelijk weer gasten kan ontvangen en haar bedrijf financieel kan gaan bloeien?

Valentijnsgeschenk
Valentijnsdag is de dag van de liefde en het leek me een mooie einddatum voor deze crowdfundactie. Ik weet het: 10 dagen is ambitieus. Maar ik wens Caroline het mooiste Valentijnsgeschenk wat ze zich dit jaar maar kan wensen: liefde en perspectief.

Jouw bijdrage helpt daarbij enorm!

Dit is het levensmotto van Caroline:
‘The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams.’ -Oprah Winfrey

Help jij Caroline om haar droom te leven?

Alle beetjes helpen.

Ik weet dat ze je erg dankbaar is!

Liefs,
Nel
#hartvoorcaroline

PS: Naast deze hartactie voor Caroline, organiseer ik deze actie ook voor Anneke, die een B&B in Italië runt. Ook zij start in 2019 als alleenstaande powervrouw haar droomplek en voor in 2020 als ondernemers ook getroffen door Covid. Haar plan is om eind februari de huur op te zeggen, als er geen geld binnenkomt. Lees hier meer over de actie voor Anneke.

Over de campagne
Beheerder:
Nel
Gestart op:
5 February 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie