Hoe steun je een campagne?

Er zijn meerdere manieren waarop je een campagne kunt steunen. Het is belangrijk voor de campagnebeheerder dat hij of zij hulp krijgt om het campagnedoel te behalen. Wij geven je graag wat tips hoe je een campagne succesvol kunt maken. Help jij mee?!Doneren

Uiteraard kun je een campagne steunen door een geldbedrag te doneren. Binnen GetFunded kun je eenvoudig een donatie doen en afrekenen met een iDeal of Bancontact-transactie. 

Delen op social media

Naast het doen van een donatie is het voor een campagne ook erg belangrijk om veel aandacht te genereren online. Dit met het doel om meer donaties op te halen. 

Je kunt eenvoudig een campagne delen op social media door op een van de icoontjes te klikken op de campagnepagina. Wij ondersteunen het doneren op Facebook, Twitter en LinkedIn, maar ook delen via WhatsApp en e-mail. 

Andere manieren

Er zijn nog veel andere manieren te verzinnen om een campagne te steunen. Roep bijvoorbeeld vrienden, familie, kennissen, klasgenoten en collega's op om de campagne binnen hun netwerk en kennissenkring uit te zetten. 

Ook het benaderen van de (lokale) media kan uitkomst bieden. Denk hierbij aan het plaatselijke suffertje, maar ook bijvoorbeeld aan Hart van Nederland.