Op welke manier kan ik doneren op GetFunded?

Je kunt bij GetFunded veilig en eenvoudig doneren via je eigen bank. De betaalmethodes die GetFunded aanbiedt zijn iDEAL, Bancontact en PayPal. Bij het doen van een donatie kom je terecht op de website van de betreffende bank of betaaldienst. 

Alle donaties worden gestort op een tussenrekening (derdengelden) van onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.). MediaMedics voldoet en is in het bezit van alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank. Zij beheren de gelden van de donateurs en verzorgen de uitbetalingen. Door MediaMedics kunnen wij garanderen dat donaties bij de campagnebeheerder terecht komen.

De betaalmethoden die wij ondersteunen zijn iDEAL, Bancontact en PayPal. Betalingen via iDEAL en Bancontact kun je doen via je eigen bank. PayPal verloopt via de website van PayPal zelf. Na het afronden van je betaling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. 
Veilig doneren met iDEAL, Bancontact en PayPal


Het doneren verloopt via onze betaalpartner Online Betaalplatform (MediaMedics B.V.), deze hebben alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank om betalingen te verzorgen en tegoeden te bewaren.  Zodra een betaling is afgerond, kom je automatisch weer terug op onze website.