€ 3.790 van € 10.000 opgehaald

 38%
59 donaties in 4 jaren

Hollandia, de trots van Hoorn

€ 3.790 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Het contact. Vele harten die sneller kloppen door het samenzijn in de kantine en het kijken naar mooi prestatief voetbal. 
Een praatje, net even dat stukje contact met mensen, dat iedereen zo nodig heeft om daarna weer een week hard aan het werk te gaan.
De ontspanning van een gezellige middag, inclusief de 3e helft, van het voetbal kijken bij HVV Hollandia. Dat alles missen wij, de leden, het bestuur en alle vrijwilligers. 
De sponsors die gezellig bij elkaar komen in het sponsorhome om tijdens en na de wedstrijd over het voetbal te praten.
En nu?? Nu is het stil, geen voetbal, geen praatje, geen ontspanning. Maar alle kosten gaan gewoon door en dat geldt voor alle takken in de sport.
Voor Hollandia een reden om hulp te vragen aan iedereen die dat ook graag wil geven. Het is een moeilijke tijd voor de hele wereld door het Corona virus, niet alleen voor Hollandia.
Daarom deze oproep, als u uw club een warm hart toe draagt, steun ons dan door een klein (vanaf 5 euro) of groot bedrag te schenken aan uw voetbalclub!

Hollandia is u heel dankbaar voor alle steun die u kunt geven!

Gelukkig mogen we 1 juli weer open en kunnen we weer wedstrijden gaan organiseren zodat de broodnodige muntjes weer een beetje verdiend gaan worden. HVV Hollandia wil iedereen bedanken voor alle gulle giften, het heeft ons zeker geholpen om verder te komen in deze, voor iedereen, hele moeilijke tijd. Ook met de 1,5 meter zullen we nog wel wat gaan tegenkomen, maar we gaan ervoor. Op naar de 3e Divisie!

Over de campagne
Beheerder:
Sara Kluft
Gestart op:
9 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie