€ 3.983 van € 8.000 opgehaald

 50%
52 donaties in 4 jaren

Lopen voor Lisan

€ 3.983 van € 8.000 opgehaald
het verhaal
In 2009 wordt Lisan gebeten door een teek. Ze loopt hierbij de ziekte van Lyme op. Na 5 jaar blijkt de behandeling in 2009 niet goed te zijn geweest. Ze heeft 1 week antibiotica gehad. Nu blijkt dat dat veel te kort geweest is en dat de lyme bacterie daardoor al die jaren in haar lichaam aanwezig geweest is en zijn verwoestende werk heeft kunnen doen, Lisan begint heel erg ziek te worden. De lijst van klachten wordt in rap tempo steeds langer. Trillingen in alle spieren, chronische vermoeidheid, concentratieproblemen, geheugenstoornis, uitval van spieren, chronische nier en blaas pijnen, het niet kunnen verdragen van licht en geluid, haaruitval.

In 2019 gaat het zo slecht met Lisan dat ze in een rolstoel terecht komt en zelfs niet meer naar school kan. Lisan brengt haar leven door thuis, op de bank, met de gordijnen dicht. Dag in dag uit. Het leven heeft geen enkele zin meer. Totdat we in Duitsland een behandeling vinden tegen Lyme. Maar d ze behandeling wordt niet vergoed. In Nederland is Lisan uitbehandeld. We trekken de stoute schoenen aan en starten een crowdfund om de behandeling te kunnen betalen. En met succes! Er wordt zoveel gedoneerd door zoveel lieve mensen dat een behandeling werkelijkheid wordt. In oktober 2019 start de behandeling.

De behandeling kan helaas niet in 1 x worden verricht omdat Lisan te veel problemen heeft met onder andere haar nieren. De arts start een behandeling die 3 weken duurt en die erop gericht is haar immuunsysteem te versterken, haar lichaam te ontdoen van alle zware metalen en co-infecties. De behandeling slaat aan en Lisan voelt zich zo veel beter. Voorjaar 2020 zou het tweede gedeelte van de behandeling plaatsvinden. Stamceltherapie. Helaas kan dat op dit moment niet doorgaan vanwege de Corona uitbraak. Op dit moment zit Lisan in isolatie en houden we haar immuunsysteem goed door middel van medicatie en trainingsprogramma van de therapeut. Thymus injecties geven haar immuunsysteem nu een extra boost.

Op 4 april zou er een landelijk evenement plaatsvinden, lopen voor lyme. Dit evenement is helaas geannuleerd vanwege de Corona uitbraak. Met een team van 8 man zouden wij samen gaan lopen met als doel ons team te laten sponsoren zodat we geld in konden zamelen voor de medicatie en de vervolgbehandeling.

Het pad naar herstel kent heel veel hobbels maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan! 

Nu deze loop niet door kan gaan starten we nu onze eigen loop! Lopen voor Lisan. De loop zal waarschijnlijk in het najaar plaatsvinden in het Mastbos te Breda. Loop je met ons mee? Graag! Kom je ons aanmoedigen? Fantastisch! Wil je een donatie verrichten? Geweldig! 💚

Over de campagne
Beheerder:
Sandra Naninck
Gestart op:
4 April 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie