€ 780 van € 5.009 opgehaald

 16%
30 donaties in 4 jaren

Een 2e hands busje kopen om eten te brengen aan mensen die niet rondkomen in Ams

€ 780 van € 5.009 opgehaald
het verhaal

Beste familie, vrienden, fellows en fella’s!!!


Ik vraag jullie even om aandacht. Stichting BijeBuren is 10 jaar geleden opgericht door een vriend van mij die dakloos was geraakt. Hij ging niet bij de pakken neerzitten en is zich gaan inzetten om niet verkochte voedsel producten, met acceptabele houdbaarheidsdatums en voedsel overschotten uit diverse supermarkten op te halen en te verdelen over allerlei steunpunten door de gehele stad Amsterdam en omstreken. 

Ons doel is om eenzaamheid terug te dringen en saamhorigheid te bevorderen, verschillen te doen begrijpen en overeenkomsten te versterken.


Blije Buren is ontstaan uit verschillende initiatieven, zoals Sea of Love (S.O.L.) en Villa J.C. Initiatieven met als doel andere mensen – belangeloos – te ondersteunen en (als gevolg daarvan) uit hun isolement te halen. Door de verschillen te begrijpen en de overeenkomsten te versterken komen mensen nader tot elkaar en worden zij… Blije Buren! Momenteel richten wij ons vooral op voedsel inzamelen en verspreiden in de stad aan degenen die dat het hardste nodig hebben.

WIJ HEBBEN DRINGEND EEN GOEIE 2 E HANDS BUS/LORRY NODIG! 

Vriendelijke groet,

Blije Buren


Over de campagne
Beheerder:
Maurice Eduard Verlinden
Gestart op:
3 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie