€ 5.768 van € 65.000 opgehaald

 9%
156 donaties in 3 jaren

Red ons fietstour bedrijf in Athene

€ 5.768 van € 65.000 opgehaald
het verhaal

Hoe het in 2014 begon
6 jaar geleden ben ik met 15 Nederlandse Cortina fietsen het fietstour bedrijf "Let's meet in Athens" gestart. Wat begon als pure passie groeide uit tot een heel succesvol bedrijf, in totaal 100 fietsen en een tweede vestiging in Thessaloniki. Met onze Nederlandstalige tourleiders fietsten we tot 16 maart 2020 dagelijks door de sfeervolle straten van Athene en Thessaloniki. Klanten werden vrienden die we een fantastische tijd in Griekenland bezorgden.


Helaas heeft het coronavirus het toerisme in een klap tot stilstand gebracht. Klanten komen niet meer, maar de huur van de panden en de kosten van het personeel gaat gewoon door.


Ook voor klanten is het vaak een enorme teleurstelling dat de vakantie niet door gaat. Met ons team hebben we bedacht op onze website virtuele tours aan te bieden door Athene en Thessaloniki (fietstours, maar ook Griekse kooklesssen en taalworkshops verzorgd door onze tourleiders). We vragen klanten een vrijwillige donatie hiervoor te doen en op deze manier aan ons eindbedrag te komen waarmee we precies een jaar verder kunnen.
De overheid belooft hulp, maar dit dekt helaas maar een klein gedeelte van de kosten. Zonder financiele steun gaan we het helaas niet redden. Met pijn in mijn hart denk ik aan het moment dat ik de huur van de panden op moet zeggen, de fietsen moet verhuizen naar een loods en mijn geliefde collega's zal moet ontslaan.


Is de crisis over een maand voorbij en kunnen we gewoon weer open?
Dan stoppen we de crowdfundactie en krijgt iedereen die gedoneerd heeft een voucher voor een gratis fietstour in Athene of Thessaloniki. 


Vanaf deze week vind je onze virtuele tours online op onze websites:

www.meetinathens.eu

www.meetinthessaloniki.euOver de campagne
Beheerder:
monique
Gestart op:
29 March 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie