€ 230 van € 2.000 opgehaald

 12%
17 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Rainbow Boxes voor onze helden in de zorg

€ 230 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

De COVID-19 pandemie heeft het leven van ons allemaal ontzettend veranderd. Voor bepaalde groepen mensen is deze periode extra zwaar, en wij geven ze graag een extra steuntje in de rug. 

Wij willen, met jullie hulp, kadopakketjes maken, de zogenaamde 'Rainbow boxes' (rainbow omdat deze symbool staat voor iets moois na/tijdens een storm). Wij zullen ervoor zorgen dat de pakketjes er ook nog eens super uit zullen zien.

We maken de Rainbow boxes voor de hardwerkende zorgverleners in de ziekenhuizen. Zij maken ontzettend lange en emotioneel zware dagen. Wij hopen ze op deze manier even te kunnen afleiden maar ook vooral bedanken.

Met het gedoneerde geld zullen wij de pakketjes zelf samenstellen. We stoppen ze vol met heerlijke, leuke en vooral lieve producten zodat de mensen een fijn moment hebben die ze even zal afleiden, en hopelijk een glimlach zal toveren op de gezichten. 

Wij zouden het geweldig vinden als jullie een (kleine) bijdrage willen doen. Hoe meer geld wij kunnen ophalen, hoe leuker de pakketjes en hoe meer mensen wij blij kunnen maken. 

Alvast bedankt!!

> Voor alle ontwikkelingen rond deze actie zie:

www.instagram.com/rainbow_boxes_ 

Over de campagne
Beheerder:
Anita van Eig
Gestart op:
28 March 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie