€ 995 van € 4.000 opgehaald

 25%
57 donaties in 2 jaren

de doods oorzaak van mijn broertje /zoon /zwager/neef te achter halen

€ 995 van € 4.000 opgehaald
het verhaal
Mijn broertje is vorig jaar 4 april om het leven gekomen, nadat de buren melding hadden gedaan van overlast. De politie is naar binnen gegaan.

Wat de politie daar heeft gedaan weten we niet. 

Maar dat mijn broertje helemaal is toegetakeld weten we wel. We hebben veel foto’s met de verwondingen die hij had nadat de politie hem had toegetakeld. Er is vorig jaar een heel onderzoek gedaan door de rijksrecheche.

Nu komen ze met een onzin verklaring dat mijn broertje om het leven is gekomen door een hartafwijking. 

Mijn broertje had niks aan zijn hart en de politie beweert dat ze alleen geweld hebben gepleegd rondom/bij zijn romp.

Maar op de foto’s die wij hebben is er niks te zien op zijn romp. Alleen op zijn hoofd, benen en armen. Die waren helemaal toegetakeld.

Wij liggen elke nacht wakker en doen geen oog meer dicht. We zijn 24 /7 mee bezig  wat ze bij hem hebben gedaan.

Hij was altijd zo lief, vrolijk en een goed mens.  Nu lopen we met de vragen wat daar heeft afgespeeld in het huis van mijn broertje, zoon, oom & neef (je) vriend.

Vandaar deze actie wij hebben Frank van der Goot forensisch patholoog (ook wel bekend van tv) om hulp gevraagd, om de waarheid te achterhalen.

Maar dat gaat heel wat geld kosten. Hij wil ons helpen. Daarom hebben wij een crowdfunding opgestart, in de hoop dat we op deze manier het geld bij elkaar kunnen krijgen, om uit te zoeken wat er nu daadwerkelijk is gebeurt die dag in het huis van onze zoon, broer, zwager, neef(je). We hebben een aantal documenten toegestuurd van het onderzoek, ook hij is van mening dat er iets niet klopt.

Daarom vragen wij aan familie, vrienden en kennissen hulp. Door een (kleine) bijdrage te geven zodat Frank van der Goot verder kan met het onderzoek. Hoe sneller wij weten wat er daadwerkelijk is gebeurt, kunnen wij het laten rusten.

Wij hebben een advocaat in de arm genomen, die ons helpt en advies geeft, waar nodig.

Met vriendelijke groet,

Renaldo Lidia & kids

Over de campagne
Beheerder:
Lidia
Gestart op:
15 February 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie