€ 850 van € 7.950 opgehaald

 11%
10 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Dat boek komt er!

€ 850 van € 7.950 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Sinds het moment dat ik besef dat mijn tijd geen rekbaar begrip meer is, kan ik het niet langer naast me neerleggen. Dat boek , een hoofdstuk ligt er, moet er komen. En wel nu! 

Door de waan van de dag, en mijn werk om de wereld een beetje mooier te maken, stokte het. Ik schreef nog wat korte verhalen, Van die kleine, over alledaagse dingen die later groot blijken te zijn.

Schrijven is een deel van mij. ik word er blij van, schijn het een beetje te kunnen en ga er echt voor; dat is dat wat ik wil! 

Het is tijd om me bezig te houden met mijn droom, na de dromen van anderen. Me te wijden aan mijn verhaal. 

Inmiddels vijftien jaar bewogen en betrokken ondernemerschap heeft me veel gebracht. Zo ook bepaalde  vaardigheden die ik goed kan gebruiken bij het schrijven. De  benodigde financiële reserve om hierin in alle vrijheid  te kunnen investeren is onvoldoende . Met de liefde voor het schrijven , goede ondersteuning en begrip zit het wel goed.

Een boek vergt tijd, ruimte , toewijding en een investering om het uit te brengen. Gelukkig heb ik verder geen gigantische bucket list van spannende uitdagingen. Enkel mijn boek vol- en uit-brengen. Meer dan ooit wil ik daar aan werken.

Dat de afstandsmoeders uit mijn tijd de afgelopen twee jaar een item zijn geworden, had ik niet kunnen bedenken. Het verhaal over mijn start in het leven verdiende al eerder het podium om te delen. Voor mij, voor anderen en het legaat dat ik achterlaat, als geadopteerde uit die tijd. Al krijgt mijn verhaal wel een twist. ( spoiler alert 😀) 

Ik wil schrijven, onder begeleiding van een boeken vroedvrouw, een professional die mijn boek begeleid. Zij vindt mijn schrijfplan niet het makkelijkste wat ze heeft gezien, wel is ze vol vertrouwen. En dat van een schrijfster en iemand die boeken voortbracht die concreet worden verkocht en gelezen. Dat sterkt me.

Durf te vragen. Vandaar  mijn vraag voor ondersteuning om research te doen, dat boek te schrijven en ook uit te geven. Concrete financiële hulp, al is dat niet makkelijk ( en spannend) voor iemand die het altijd zelf voor mekaar bokst. Verdiend zeggen de mensen om me heen en dapper, echt en eerlijk. 

Van en voor jullie donaties ga ik schrijven, met de belofte dat mijn boek er binnen afzienbare tijd komt.  Dat je  een exemplaar krijgt en voor de gulle grote gevers kook ik een gastmaal. Dan bespreken we het boek onder een mooi en lekker diner met andere ondersteuners. Koken is immers een andere liefde van me.

Want wie wat geeft ontvangt iets. Mijn eindeloze dank, een boek, een diner en mijn onvoorwaardelijke toewijding aan het schrijven.

En mocht het een groot succes worden , dan gaan de opbrengsten naar een mooi maatschappelijk doel of andermans droom. Pay it forward.

Dus ga je voor een mooi boek of ben je nieuwgierig naar het afstaan, adoptie en het leven wat volgt?  Gun je het mij  gewoon om mijn schrijversdroom te vervullen en is dat jouw gift aan mij?  

Voor welke reden dan ook, ik dank je bij deze vanuit het diepste van mijn schrijvershart. En niet enkel voor de financiele donatie. Elke euro staat voor mij als blijk van vertrouwen.  En dat kan ik wel gebruiken ! 

Tegenprestaties bij donaties (je mag aangeven of je dat wilt of niet)

€1.000- €2.500: Te gast zijn bij een door mij zelf gekookt diner en gesigneerd boek

€ 500-999: Ik stuur je een twee tal gesigneerde boeken. Een voor jou en een om door te geven .

€101-499 : ik stuur je een gesigneerd boek

€100 : Handgeschreven gedicht van mij. 

€1 - €99: Eeuwige dank en ❤️ wat uiteraard ook geldt voor bovenstaande donaties Over de campagne
Beheerder:
Marguerite
Gestart op:
10 February 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie