€ 1.620 van € 6.000 opgehaald

 27%
77 donaties in 8 maanden

Femke wil ook mee skiën!

€ 1.620 van € 6.000 opgehaald
het verhaal

Wij hebben jullie hulp nodig!

Elk jaar gaan wij met de familie op skivakantie. Wat fijn met zijn allen skiën zou moeten zijn voelt nooit compleet, want onze dochter Femke kan niet mee de piste op. 

Femke is een hele gezellige levenslustige meid, die graag mee doet met de rest. Helaas is ze geboren met diverse hersenafwijkingen en kan daarom een heleboel dingen, die voor andere vanzelfsprekend zijn, niet. Gelukkig kan ze met diverse hulpmiddelen vaak wel mee (denk aan een rolstoel en een aangepaste fiets). Ook op wintersport vakantie gaat ze mee, maar daar moeten wij haar keer op keer teleurstellen dat zij niet mee de piste op kan. 

Daar willen we graag verandering in brengen. Met een zitski zou Femke namelijk wel mee de piste op kunnen! Femke heeft een proefles gehad in een zitski. Ze heeft daar zo van genoten, dat wij van alles geprobeerd hebben om een zitski te huren zodat ze in Oostenrijk met ons mee de piste op kon. Maar een zitski huren is zo makkelijk nog niet. Toen kwam het plan om zelf een zitski aan te schaffen. Maar dat is heel kostbaar.

Daarom hebben we nu deze crowdfunding gestart! We hopen een startbedrag bij elkaar te sparen om een zitski en toebehoren aan te kunnen schaffen. Mochten wij zo gelukkig zijn om de zitski echt aan te kunnen schaffen, dan gaan we op zoek naar een constructie om hem ook beschikbaar te stellen voor anderen. Er zijn namelijk nog veel meer kinderen zoals Femke, die door een beperking niet mee kunnen doen met de rest. Wij gunnen al die kinderen ook heel veel sneeuwpret!


Over de campagne
Beheerder:
Martin Rommens
Gestart op:
19 January 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie