€ 6.975 van € 6.000 opgehaald

 100%
232 donaties in 4 maanden

Wie helpt Anne-Marije op weg naar een hoopvolle behandeling in India?

€ 6.975 van € 6.000 opgehaald
het verhaal

In 2014 kreeg ik, Anne-Marije de Haas (47) de diagnose uitgezaaide borstkanker en heb ik chemotherapie, operaties, bestralingen en een hormoonkuur ondergaan. Ook verdiepte ik me in alternatieve mogelijkheden om te herstellen. 


We zijn nu 6 jaar verder en ik ben onvermoeibaar in mijn zoektocht om helemaal beter te worden. Mijn dochter Jonne zei: ‘Mama is altijd als beste op de hoogte van alle dingen die haar misschien beter kunnen maken. Ik hoop dat dit haar helemaal beter maakt.’


Ik wil geen spijt hebben van een gemiste kans. Ik wil mijn drie dochters volwassen zien worden, net zoals elke moeder dat wil.


Ik wil graag mijn immuunsysteem een flinke boost geven en geloof dat dit kan door deel te nemen aan een ayurvedische detoxreis naar India. De kans op succes is het grootst wanneer er weinig kanker aanwezig is, dus dít is precies het goede moment. 


Maar ziek zijn is duur. Alle kosten voor alternatieve behandelingen, homeopathische middelen en consulten worden niet vergoed. Soms kan ik het net betalen, soms net niet. Maar ik heb er baat bij. En zo geloof ik ook in deze behandeling. Ik heb geleerd dat je beter wordt van dingen doen waar je vierkant achter staat. Maar de reis is te kostbaar om zelf te kunnen betalen en helaas lukt sparen niet als je altijd hoge kosten heb voor je gezondheid.


Gelukkig kan ik verlof krijgen van mijn werk als leerkracht op een basisschool, maar dan wel onbetaald. Om toch deze kans op een gezonde toekomst te kunnen grijpen, roep ik de hulp in van mijn netwerk. Er is €6000,- nodig om mij de kans te geven volledig te herstellen. Ik roep niet gauw de hulp in van anderen, zeker niet als het gaat om financiele hulp. Nu kan ik niet anders. Ik gun mezelf deze kans op deze reis. Want ik wil weer vertrouwen hebben in mezelf, mijn lijf en mijn toekomst.

Over de campagne
Beheerder:
Anne-Marije de Haas
Gestart op:
12 January 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie