€ 2.165 van € 10.000 opgehaald

 22%
90 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

DONEER aan Justin, 27 jaar van mijn leven kwijt na verwoestende brand!

€ 2.165 van € 10.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

MET GEEN PEN TE BESCHRIJVEN

Tijdens de brand van 31 december op 1 januari, werd een nachtmerrie mijn lot. Nieuwjaardsdag kon voor mij niet slechter beginnen dan nu verlopen. Emoties schieten door heel je lichaam als je aankomt bij je collegas van de brandweer en recht voor je neus zie je alles wat je in 27 jaar hebt opgebouwd in vlammen op gaan. De materiele schade is enorm, maar de emotionele schade is nog veel en veel groter als ik me besef dat alles maar dan ook echt alles op 3 zakken kleding, mn auto en laptop na weg zijn!

Kort mijn spullen opslaan voor de overgang naar een nieuwe woning.

Ik heb 2 maanden geleden mn huis verkocht en zou binnenkort naar een nieuwe woning gaan. Ik had dus letterlijk alles opgeslagen bij Shurgard. Pijnlijk is het elke dag als er weer nieuwe spullen te binnen schieten die je je dan ineens herinnert. Materiaal zoals mijn completehuisraad/inboedel/visspullen/boot met trailer etc. etc. zijn vervangbaar.

Emotionele spullen zoals de urn van mijn vader (net 2 jaar geleden overleden) maar ook fotoboeken/spullen uit mijn dienstverleden bij defensie ga zo maar door.

Het doet pijn om erover na te denken dat je alles kwijt bent.

https://www.omroepwest.nl/nieuws/3981162/Brandweerman-ziet-inboedel-in-vlammen-opgaan-Alsof-een-deel-van-jezelf-is-verbrand

Graag wil ik jullie vragen om mij te helpen bij het terugkrijgen van mijn materiele schade.

Over de campagne
Beheerder:
Justin Warnaar
Gestart op:
5 January 2020
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie