€ 1.369 van € 5.000 opgehaald

 28%
15 donaties in 2 jaren

Doe ook mee met deze campagne en laat ons geld verdienen voor zorgdoelen!

€ 1.369 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Beste mensen,

Op 27 november 2019 kwam ik erachter dat er 7 koffiemachines 1 Boretti bakplaat en 2 op maat gemaakte koel/vriesunits zijn ontvreemdt uit mijn garage. Deze waren speciaal bestemt voor 2 kdb-schenk koffieverkoopwagens, 25% van de opbrengst uit deze kdb-schenk koffieverkoopwagens is ten bate voor de zorgdoelen zoals o.a. Kika, Cliniclowns, Kwf, Diabetes stichting, Nierstichting, Reuma Nederland en andere zorgdoelen die op mijn site vermeld staan. 

Nadat ik dit bericht heb laten plaatsen in de media zijn er 7 koffiemachines gesponsord door de firma van Zelst uit Eindhoven en door Selecta Nederland uit Dordrecht ik ben ze hier heel dankbaar voor. Rest mij alleen nog het bedrag voor mijn Boretti bakplaat en 2 op maat gemaakte koel/vriesunits voor deze wagens.

Hiermee kunt u helpen als u wilt, en maakt u kans op een nieuwe Philips 5000 serie Espressokoffiemachine + Philips CA6707/10 - Koffiemachineonderhoudset t.w.v. € 500,- inclusief een kdb-schenk koffiemok en een gratis proefpakket koffiebonen, geschonken door KDB-Schenk. 

Als u wilt helpen en kans wilt maken voor de Philips 5000 serie Espressokoffiemachine doe dan een vrijblijvende donatie vanaf € 10,00 LET OP! doe dit niet anoniem maar vermeld u naam en achternaam en e-mail adres op het donatieformulier omdat wij anders u geen gegevens van u terug kunnen vinden als u gewonnen heeft.  


Namens mij Paul Peeman alsmede namens de zorgdoelen die wij steunen met onze Kdb-Schenkwagens, alvast hartelijk bedankt voor u donatie.

www.kdb-schenk.nl

Over de campagne
Beheerder:
Paul
Gestart op:
28 November 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie