€ 565 van € 1.400 opgehaald

 41%
13 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Korte film 'De Val'

€ 565 van € 1.400 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Onze film is af! De première in Cinema Gouda was een groot succes: uitverkocht en heel veel positieve reacties vanuit het publiek. Onze korte film heet ‘De Val’ en heeft depressie als thema.

Maar: we hebben geld nodig! Laten we onszelf eerst voorstellen:

Wij zijn Laurian Serno en Jasmijn de Knoop, jonge filmmakers. Zeventien jaar oud. Op de HAVO kozen we als profielwerkstuk van de vakken Filosofie en Cultureel Maatschappelijk Vorming (CKV) voor het maken van een film. Thema: depressie, omdat wij in onze directe omgeving daarmee geconfronteerd worden.

Het bleef niet bij het filmen met een mobieltje en een pakkend verhaal. We hebben professionals benaderd: een filmmaker die ons het vak bijbrengt, een scenarist aan wie we het script voorleggen, mensen van de techniek, om een goede kwaliteit te waarborgen. We hebben crowdfunding opgezet, want produceren kost geld.

Hulpverleningsinstanties als het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en Bureau Klank waren al gauw geïnteresseerd in onze film. Nu ‘De Val’ bioscoopwaardig is, willen zij onze short gebruiken als voorlichtingsmateriaal. Een regionale omroep heeft al belangstelling getoond.

Heel goed, maar we willen meer: we gaan onze film indienen bij nationale en internationale filmfestivals én aanbieden bij filmhuizen. Hier hebben we geld voor nodig. Ons zakgeld en het salaris van onze bijbaantjes blijken ontoereikend. Maar misschien staat ú achter onze doelstelling: laten zien hoe je met iemand die aan depressiviteit lijdt om kunt gaan.

Volg ons op Facebook: De Val De Film of op Instagram: @devaldefilm

Lees meer op www.devaldefilm.nl


We gaan héél graag met u in gesprek!!!

Met vriendelijke groeten,

Laurian en Jasmijn

Over de campagne
Beheerder:
Jasmijn de Knoop
Gestart op:
16 November 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie