€ 1.550 van € 1.500 opgehaald

 100%
67 donaties in 6 maanden

It Figures

€ 1.550 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

Hey jij!


Wij, 8 jonge kunstenaars van HBO 4 Lucia Marthas Institute for Performing Arts  te Groningen, zijn bezig met het creëren van ons afstudeerproject. Dit houdt in -  een eigen gemaakte voorstelling die te zien zal zijn in december. In deze voorstelling komen behalve verschillende uitvoerende kunsten zoals dans, zang en spel, ook beeldende kunst en fotografie aan bod.  Zo komen alle aspecten van kunst samen in ons gecreëerde totaaltheater. 

Als 8 verschillende individuen met een eigen blik op de wereld zullen wij ons verhaal vertellen op een heel bijzondere locatie. De organisatie van het gehele project ligt in onze handen - van concept, licht en geluid, tot kostuums en choreografie.


Daarbij kunnen wij wel wat hulp gebruiken, wij vragen daarom om uw steun!


Alle(!) bijdragen zijn daarbij heel erg welkom! Klein en groot, met jouw steun komen wij weer een stapje dichterbij ons einddoel, om zo het uiterste uit onze voorstelling te kunnen halen.


Meer sfeerimpressie nodig? Check onze Instagram --> @dise.2019 ! Het thema van onze voorstelling is 'It Figures', vanuit hier gaan we in op de verschillende betekenissen, aspecten en lagen van het woord 'Figure'. 


Steunt u ons ook?


Veel liefs,


HBO 4 Lucia Marthas Institute for Performing Arts Groningen


Chaylah Carruth, Olivier Feikens, Julia van Kouwen, Anne Kuntz,  Jasmine Moes,  Sander Nuwolt, Britt Roerig en Dylana Visser

Over de campagne
Beheerder:
HBO4 Groningen
Gestart op:
7 November 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie