€ 780 van € 2.000 opgehaald

 39%
20 donaties in 6 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Bestolen student is alles kwijt

€ 780 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
In de nacht van 1 op 2 november is de studentenkamer van mijn zoon leeggeroofd. Alles van waarde is meegenomen. Laptop met tas, xbox, verjaardagsgeld, portemonnee met OV, id en betaalpasjes, horloges. 


Hij is er stuk van. Vooral omdat de deur van zijn kamer niet op slot zat en daarom de verzekering niets vergoed. Hij was aan de overkant van de straat bij een vriend. Stom natuurlijk. Daar is hij zich enorm van bewust. En hij maakt zichzelf nonstop verwijten. Dit is een keiharde les voor hem. Hij heeft niks meer. Hetzelfde geldt overigens voor een Ierse huisgenote. Ook haar laptop is meegenomen door de ongenode gast(en). Die is/zijn via de brandtrap en achterdeur ingeslopen. Heel zuur.

Als moeder vind ik het verschrikkelijk dat ik niet bij machte ben alle geleden schade te vergoeden voor mijn zoon en zijn huisgenote die hier zonder familie is en dit in haar eentje moet oplossen. 

Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die gewoon pakken wat ze willen zonder enige consideratie voor de gevolgen voor anderen. 

Heb jij ook wel eens een fout gemaakt toen je jong was? En wil je deze studenten helpen hun gestolen spullen te vervangen? Doneer dan alsjeblieft.


4/11

De eerste donaties zijn binnen en dat geeft een ongelofelijk goed gevoel en weer wat vertrouwen. Bedankt!

Hartverwarmend! 

14/11 wat een geweldig mooi bedrag komt er al binnen. Superfijn! 

Helaas komen er steeds meer ‘kleine dingen’ naar boven die in eerste instantie niet werden gemist, maar nu toch ook blijken te zijn meegenomen. Van een losse harde schijf, tot ear pods en een oude iPhone. 

Hoe kunnen mensen zo zijn?

Tegelijkertijd hartverwarmend dat er  (soms ook voor hen onbekende) mensen zijn die doneren. ❤️

Superfijn!


Over de campagne
Beheerder:
Tania van Slageren
Gestart op:
3 November 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie