€ 285 van € 7.500 opgehaald

 4%
11 donaties in 7 maanden

Album Sarah van Gorp

€ 285 van € 7.500 opgehaald
het verhaal

Hii allemaal! 

Eerste instantie was het de bedoeling hier geld in te zamelen wegens mijn verjaardag. Gezien ik het bedrag niet bij elkaar heb weten te halen, ga ik graag door met deze funding. 

Helaas heeft de sponsor moeten afzien, waardoor er een groot gat valt. Hierdoor is het bij elkaar verzamelen van zo’n bedrag en nog grotere opgaven geworden. Inmiddels zijn al wel de eerste stappen gezet voor het album, dus deze gaat er zeker komen. De vraag is alleen hoe lang dit gaat duren! Een donatie zou dus erg helpend zijn! 


Voor de mensen die me nog niet kennen en wel willen doneren, vertel ik jullie graag wie ik ben;

Mijn naam is Sarah van Gorp en zing al een aantal jaar. In september is mijn debuutsingle uitgekomen, maar er kwamen al snel vervolgstappen te kijken. Mijn doel met muziek is om mensen te inspireren en te motiveren. Het genre waar ik inzit is pop/rock.Ik deel natuurlijk graag wat linkjes met jullie, zodat jullie meer over me kunnen vinden. Hier komen ze:

Facebook

Spotify

WebsiteVoor iedereen die een donatie heeft gedaan, ik wil jullie super bedanken! Helaas kan ik jullie geen echte knuffel geven, maar wel een virtuele !

Over de campagne
Beheerder:
Sarah Van Gorp
Gestart op:
27 October 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie