€ 4.216 van € 15.000 opgehaald

 29%
438 donaties in 4 jaren

Dringend hulp nodig om ons moeder te begraven

€ 4.216 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Afgelopen dinsdag 8 oktober werd mijn zus wakker geschrokken door een hard geluid. Ze trof ons moeder bewusteloos aan.

De ambulance werd gebeld, die zijn vervolgens meteen gekomen. Mijn moeder is toen naar het ziekenhuis te Zwolle getransporteerd. Een maal daar aangekomen heb ik geen goed nieuws gehoord. De artsen vertelde mij dat zij een herseninfarct heeft gehad. Zij hebben haar toen geopereerd en een bloedprop eruit gehaald. 


Op dat moment ging het weer even goed met mijn moeder. Helaas ging het daarna hard achteruit met mijn moeder. Mijn moeder is rond 16:45 gestorven aan de gevolgen van een herseninfarct.
 

Mijn moeder was na 10 jaar hier in Nederland op vakantie om haar kinderen en haar kleinkinderen te bezoeken. Zij zou volgende week terug vliegen. Omdat ons moeder alleen in Curaçao verzekerd was, zitten wij momenteel met handen in het haar. Er moeten heel veel zaken geregeld worden voor de uitvaart maar ook de ziekehuiskosten moeten betaald worden.

Ik zie geen oplossing en wil bij deze vragen om hulp. De begrafenis zal op vrijdag of zaterdag plaatsvinden maar dit alles kan pas gebeuren als alle kosten zijn gedekt. 

Ik Sabrina Robert vraag jullie om ons te helpen met de kosten. Alle facturen staan op mijn naam. Mochten er vragen zijn over de donatie stuur mij een mail op [email protected] 

Dank aan een ieder die wil en kan helpen!!

Haar jongste dochter, 

Sabrina Robert

Over de campagne
Beheerder:
Sabrina Robert
Gestart op:
13 October 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...