€ 2.020 van € 90.000 opgehaald

 3%
100 donaties in 1 maand

Toekomst met MS

€ 2.020 van € 90.000 opgehaald
het verhaal
Lieve allemaal.. 


Ik ben Nancy Hamaker - Roelofs, 43 jaar, getrouwd , een dochter van 18 en een zoon van 15.

Allereerst wil ik zeggen dat het mij zwaar valt om via deze weg te proberen geld in te zamelen voor evt een behandeling of voor aanpassingen met de tijd. Als je ziek bent kost alles geld in dit land.


In januari jl is er helaas RRMS bij mij geconstateerd. Ik ondervind hier dagelijks klachten van. De ene dag gaat het beter dan de andere.

Na een jaar weer naar school te zijn geweest voor de mbo 3 opleiding kraamverzorgende, heb ik nog een maand gewerkt met mijn diploma. Daarna sloeg de MS toe en in als een bom.

Heel mijn rechterkant is aangedaan. Mijn been, mijn arm/hand en mijn zicht. Ik ben gelukkig vanaf januari wel wat hersteld, maar ik had op meer herstel gehoopt, zodat ik misschien mijn werk weer kon hervatten. Helaas is dat niet het geval. 

Nu bestaat er een behandeling in het buitenland, die alleen bij RRMS kan worden ingezet. Als je met de jaren overgaat naar de progressieve vorm, dan werkt deze behandeling niet meer.

Ms fondsen zijn hard bezig om de behandeling ook in Nederland gedaan te krijgen, zodat de reis naar het buitenland niet meer nodig is. Vergoed gaat het helaas niet worden.

Het gaat om een stamcelbehandeling. Het benodigde bedrag is ook behoorlijk schokkend. Dit bedrag gaan wij nooit bijelkaar gespaard krijgen. Zeker niet nu ik ook in november mijn baan ga verliezen. 

Ik heb gelukkig (hoop ik) nog even de tijd om geld in te zamelen . Dus doe ik een poging via crowdfunding. Alle beetjes helpen toch?!

Mocht het met een behandeling niet zover komen qua geld of kom ik niet in aanmerking, dan is er ook nog veel mogelijk met aanpassingen in en om het huis, een traplift of bijvoorbeeld een aangepaste auto, een parkeerplaats voor de deur, zodat ik nog een soort van mobiel kan blijven.

Iedereen heel erg bedankt voor het lezen van mijn campagne en voor evt donaties.

Liefs Nancy 

Over de campagne
Beheerder:
Nancy Hamaker
Gestart op:
4 October 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie