€ 0 van € 30.000 opgehaald

 0%
0 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Alleenstaande moeder die op het punt staat alles kwijt te raken

€ 0 van € 30.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Hoi allemaal, 

Door een giftige relatie sta ik op het punt alles kwijt te raken. 

Ik ben een (nu eindelijke) alleenstaande moeder van een dochter van 4.

Door mijn relatie ben ik diep in de schulden geraakt. De banken willen niet meer helpen en kijken niet naar persoonlijke situaties. Ik sta rood op beide bankrekeningen en daardoor is mijn hypotheek al 2 maanden niet betaald. Al mijn rekeningen stapelen op plus de rekeningen die mijn ex heeft gecreëerd en mij heeft achter gelaten. Hij had altijd controle over het geld en de rekeningen en nooit heb ik geweten dat bepaalde rekeningen al in maanden niet betaald waren. Hij had schijnbaar een gokverslaving en faciliteerde dat door mijn inkomen te gebruiken. 

Ik ben ten einde raad. Overal wordt ik afgewezen omdat ik door deze situatie een negatief bkr heb gekregen en de banken dan niet eens meer naar je willen luisteren omdat je dan gezien wordt als wanbetaler.

Voor een sociale lening kom ik niet in aanmerking omdat mijn loon te hoog is. Echter is mijn schuld hoger en verdwijnt mijn loon in het zwarte gat van de roodstand op dit moment. 

Er wordt nu beslag op mijn loon gelegd waardoor er nog minder binnenkomt en de rekeningen blijven opstapelen. 

Ik probeer alles te doen om er voor te zorgen dat ik niet op straat kom te staan samen met mijn dochter van 4. Ze gaat nu naar school en is een vrolijk lief meisje die al het beste van de wereld verdiend. En ik kan het haar nu niet geven..... 

Over de campagne
Beheerder:
Sophie Stoeten
Gestart op:
29 September 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie