€ 17.455 van € 50.000 opgehaald

 35%
742 donaties in 1 jaar

CommonSenseTV - Wij gaan Nederland wakker schudden!

€ 17.455 van € 50.000 opgehaald
het verhaal

CommonSenseTV – Écht nieuws voor échte mensen!

We hebben in deze tijden te maken met corrupte en falende mainstream media. 

Zij die het volk behoren te informeren en te beschermen voor de overheid blijken politieke activisten te zijn die zich voordoen als journalisten maar de agenda van de overheid uitvoeren. Het niveau van de mainstream media is beneden alle peil en de staatspropaganda is schaamteloos.

Wij moeten in verzet komen tegen deze media en deze overheid die ons onderdrukken, voorliegen en onze vrijheden afnemen 

Dit is hard nodig want de situatie is zo gecreëerd dat feiten worden afgedaan als complottheorieën.

Een onafhankelijk geluid gebaseerd op feiten is onmisbaar. Vooral tijdens deze totale gekte en massa-hysterie. 

Daarom is CommonSenseTV ontstaan en wij zullen laten zien wat de media u niet laat zien. Wij zullen de media en de overheid blijven exposen. We zullen nooit buigen. We laten ons niet intimideren en we zullen nooit opgeven.

Wij gaan en staan voor een soeverein Nederland en een samenleving gebaseerd op rationaliteit en gezond verstand.

Op deze website produceren wij, onafhankelijk van elkaar, columns, opiniestukken, video´s of nieuws in de vorm van artikelen. 

Altijd oprecht. Altijd onderbouwd. Samen op zoek naar de waarheid. Samen op weg naar de vrijheid.

Wij doen niet aan politieke correctheid en laten ons niet van de wijs brengen door emotionele chantage. Wij zien het grote plaatje heel goed en wij zien wat er speelt in deze wereld. Daarom komen wij dichter bij de waarheid dan welke media dan ook.

U kunt altijd meediscussiëren onder de artikelen. Iedere mening is welkom. We hanteren, zo lang dat kan, simpele regels. Discussieer met respect. Geen persoonlijke aanvallen. Geen onnodige schuttingtaal. En geen trollen.

Als u vragen of tips heeft kunt u ons mailen. We krijgen ontzettend veel e-mail en de tijd dat we alles konden beantwoorden is helaas voorbij maar we doen ons allerbest. We lezen alles en slaan alles op. 

Wilt u ook schrijven of op een andere manier meewerken? Iedereen is welkom om zich aan te melden.

Dit platform zal nooit in handen komen van mensen met belangen. We zullen onze ziel nooit verkopen en voor altijd onafhankelijk blijven. Onze grootste wens is een mooie toekomst voor ons land. 

Wij gaan niet in zee met sponsors die invloed willen uitoefenen. Wij adverteren niet voor multinationals. We willen geen Google advertenties en waar we kunnen, willen we de bigtech zoveel mogelijk vermijden en boycotten.

Soms kom je nog niet onder de bigtech uit om de boodschap te verspreiden. Het is een kwestie van timing om ze stap voor stap te vermijden en onze content te delen via goede alternatieven waar vrijheid van meningsuiting nog wél bestaat.

Wij kunnen dit blijven doen dankzij uw steun d.m.v. donatie of aankopen via de advertenties op onze website. De advertenties zijn meestal van kleinere bedrijven die ons steunen in onze missie of van producten en diensten waar wij 100% achter staan.

Verder hebben wij onze eigen Gezond Verstand Shop. Leuke kleding en producten van hoge kwaliteit. Ook hier steunt u ons enorm mee en u krijgt er iets moois voor terug.

CommonSenseTV: Wij staan aan de goede kant van de geschiedenis.

Wij zijn op de volgende kanalen actief:

YouTube:
http://www.youtube.com/c/CommonSenseTV (verwijderd door massa-censuur. 31.000 abonnees)

Twitter:
https://twitter.com/CommonSense_TV

Facebook:
https://www.facebook.com/realCommonSenseTV/

Contact: [email protected]

Over de campagne
Beheerder:
Danny - CSTV
Gestart op:
4 September 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie