€ 21.420 van € 50.000 opgehaald

 43%
902 donaties in 2 jaren

CommonSenseTV - Wij gaan Nederland wakker schudden!

€ 21.420 van € 50.000 opgehaald
het verhaal

Wie zijn wij?

Gewone mensen uit allerlei lagen van de samenleving die al geruime tijd zien dat er iets niet goed gaat in ons mooie Nederland en in de wereld.

De meesten van ons hadden waarschijnlijk weinig tot geen schrijfervaring voordat ze bij CommonSenseTV terechtkwamen en hebben waarschijnlijk nooit ambities gehad om te gaan schrijven cq. podcasts maken cq. video´s maken/ondertitelen. Maar nood breekt wet.

De naam CommonSenseTV is ontstaan bij het openen van ons YouTube-kanaal CommonSenseTV in februari 2019. Datzelfde jaar, op 1 oktober, openden wij deze website.

Op 15 oktober 2020 zijn wij, net zoals vele anderen, verwijderd van YouTube met 31.000+ subscribers. Weg gecensureerd.

Maar dat houdt ons niet tegen. Integendeel, het motiveert alleen maar. Censuur laat je niet over je heengaan, censuur bestrijdt je.

Op CommonSenseTV vindt u onafhankelijk oprecht nieuws en opinies van allerlei mensen.

We bestaan uit een diverse groep mensen. We hebben een arts in ons midden en verder oplettende burgers uit allerlei lagen van de samenleving die zich terecht oprecht zorgen maken en op zijn of haar eigen manier bij willen dragen aan een goede toekomst.

Wat wij gezamenlijk delen is dat wij in grote lijnen allemaal doorzien wat er speelt in deze wereld.

We zien hoe, overheden, globalisten en elites, de grote farmaceutische industrie, de multinationals, bigtech bedrijven en de NGO´s de wereldpopulatie onderdrukken, uitdunnen en hoe zij een crisis creëren voor eigen gewin en macht. Vaak worden de plannen door de mensen zelf, die dit Duivelse plan uitvoeren, zonder schaamte opgeschreven of uitgesproken. De economie moet worden verwoest, de allerrijksten zullen de rest van de bevolking volledig afhankelijk van hen willen maken.

Mensen die bovenstaande als “complotdenken” zien, die zijn hier aan het verkeerde adres maar maken een grote denkfout. De grote lijnen die hierboven zijn geschetst zijn geen discussiepunten. Het zijn onweerlegbare feiten. Voor iedereen openbaar en toegankelijk.

Een ieder van ons opereert onafhankelijk en probeert oprecht content te plaatsen gebaseerd op zoveel mogelijk feiten met de intentie om de waarheid boven tafel te krijgen en om andere mensen de ogen te openen. Wat de beste manier is, daar valt over te twisten. Ieder persoon is anders. En er zijn meerdere wegen naar Rome.

Wij bespreken niet waar we over gaan schrijven, CommonSenseTV heeft ook geen eindredactie dus niets wordt gecensureerd en, tenzij het een groter project betreft, iedereen schrijft volledig onafhankelijk van elkaar.

Het niet hebben van een eindredactie zal nog wel eens een spelfoutje veroorzaken bij bepaalde schrijvers, maar we hopen dat dat, vooral in deze tijden, wel even het laatste is waar wij ons druk over moeten maken. Het gaat om de inhoud. De media hebben ons de rug toegekeerd en mensen staan op om het over te nemen door de andere kant van het verhaal te laten en te laten zien wat verzwegen wordt door de media.

Wij zien het opereren zonder redactie en eindredactie als de meest vrije en onafhankelijke manier van berichtgeving die je maar kunt wensen.

We zijn niet zoals de traditionele media die op scoops jagen om de eerste te zijn die een gebeurtenis vast willen leggen.

Hier vindt u nieuwsartikelen die vaak nergens anders te lezen zijn of die belangrijk zijn maar overschaduwd worden. U leest opiniestukken en ziet (ondertitelde) belangrijke video´s. Vaak krijgt u onze ongezouten mening er gratis bij. We gaan er vanuit dat onze lezers bewuste lezers zijn die en ook zodanig onze stukken lezen. We hebben allemaal hetzelfde doel en we gaan voor de waarheid.

Fouten maakt iedereen en die zullen we ook moeten toegeven als dat gebeurt. Maar vaak zijn er mensen die zoeken naar iets kleins terwijl zij de olifant in de kamer, waar het om draait, volledig negeren. Deze mensen heten (heel slim gevonden) factcheckers.

Voor desinformatie bent u, hoe triest het ook is, beter af bij de mainstream media. Daar kunnen oprechte factcheckers hun hart ophalen. Het is voor heel veel mensen moeilijk om uit de realiteit te komen die door de “vertrouwde gezichten” van de media wordt gecreëerd. Maar als je het eenmaal doorhebt, dan zie je alles en dan zie je hoe diep de beerput is bij de media en welke agenda zij uitvoeren. Veel mensen worden vaak ineens wakker door een bepaalde gebeurtenis en kijken vanaf dat moment heel anders tegen de media aan. Pas dan zie je hoe lachwekkend, zou de situatie niet zo ernstig zijn, de mainstream media zich gedragen.

Collectieve bewustwording

Wij proberen bij te dragen aan de collectieve bewustwording die op dit moment wereldwijd gaande is. Dat gebeurt dankzij de mensheid zelf. Wij als mensen, wij allemaal, hebben dat in gang gezet, hoe negatief we soms ook naar onszelf kijken en misschien vinden dat we niets, of te weinig, doen. Dat de mensheid lui is geworden door verschillende (technologische) ontwikkelingen dat is een feit maar kijk ook wat er allemaal wél wordt gedaan. Maar we moeten wel met z´n allen blijven praten, overhalen, schrijven, delen, liken, bijeenkomen, vrienden maken et-ce-te-ra! Het verzet heeft vele kanten en iedereen is op zijn manier nodig. Straal vooral uit waar je voor staat. En als het er echt op aankomt dan moeten wij allemaal onze rug recht houden.

Donaties

We zijn we commercieel nog een flop.

Een flop met met een kleine knipoog. Er gaat geen grote geldstroom door CommonSenseTV. Vooral donaties houden dit in stand. Het kan veel beter. Aan de bezoekersaantallen zal het niet liggen.

Maar de focus ligt daar gewoonweg niet op. Mensen nemen al té veel hooi op hun vork. Van uw donaties en aankopen in onze shop betalen wij de kosten van de website, de plugins en de hosting. Niets is gratis. Voor alle extra mogelijkheden die je op een website wilt, betaal je. Als iets gratis is dan ben jij zelf het product.

We gebruiken een gedeelte van de donaties om video´s te laten ondertitelen die we niet altijd zelf kunnen doen (al doen we het liever zelf, want sommige ondertitelaars…). Een gedeelte willen we gebruiken voor kleine vergoedingen aan de mensen die meewerken aan CommonSenseTV. Alleen niemand wil het aannemen. Sommigen zelfs niet na heel lang aandringen. Het gaat om tientjeswerk en we gaan er van uit dat donateurs ook graag de mensen persoonlijk willen bedanken voor hun content d.m.v. een klein fooitje.

Naast de kosten proberen we een potje te maken voor onvoorziene omstandigheden, plannen met de website en we willen uitbreiden. Mensen uitnodigen. Meer fysiek aanwezig zijn. Natuurlijk zouden we uiteindelijk wel geld willen verdienen om iets veel groters en professioneler neer te zetten. En dat gaat ook gebeuren. U bent dan de eerste die dat hoort.

Social media

We willen ook uitstralen, en zelfs min of meer campagne gaan voeren, om zoveel mogelijk los te komen van Google en van Facebook.

We willen van die bigtech social media af zijn. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

YouTube daar doen wij niets meer mee. Maar we hebben wel deelknoppen van Facebook en Twitter staan op onze website.

We hebben ook een Twitter account en een (regelmatig gebanned) Facebook account waar we onze artikelen (automatisch) plaatsen. Het is een afweging. Er worden veel mensen bereikt op die platforms.

We proberen vooral verkeer van Facebook of Twitter naar ons te sturen en niet andersom.

Maar er zal een juist moment komen dat we van die platforms af kunnen stappen. Als we het voor elkaar krijgen een geoptimaliseerde, gebruikersvriendelijke en functionele website neer kunnen zetten, die ook via mobiel snel en efficiënt werkt, dan springt je site erbovenuit en heb je die platforms niet meer nodig.

Een fijne plek waar mensen graag komen die wordt vanzelf door heel veel mensen gevonden.

Comments

We hopen en vragen u dat de comment sectie zo schoon mogelijk blijft. We begrijpen emoties, die drukken we soms (vaak) zelf ook uit in ons schrijven. Maar scheldt elkaar alstublieft niet uit, houd het netjes, geen zinnen vol met vloeken en ziektes, geen persoonlijke aanvallen en geen getroll. Dat wordt verwijderd, indien gezien. We zijn volwassen mensen.

Regelmatig gebeurt het dat mensen een reactie willen plaatsen maar dat hij ineens in de wacht komt te staan. Dit doet de spamfilter. Vaak volledig onterecht. Het gebeurt meestal wanneer het lange berichten zijn met veel links maar soms ook normale korte berichten. We kunnen de filter niet doorgronden maar we hebben hem wel nodig. Het houdt heel veel rommel buiten de deur.

Wij keuren uw post vanzelf goed en als het dringend is, probeert u het gewoon nog eens met een aantal aanpassingen. Dat doet het hem meestal.

Het is moeilijk om alle comments te controleren. Wanneer u een comment ziet die echt niet door de beugel kan, volgens u, laat het ons weten. We hopen dat er vooral interessante discussies op gang komen waarin iedereen zijn mening kwijt kan.

Dit zijn wij! Dit doen wij! Het team van CommonSenseTV.

U kunt ons bereiken via email:

[email protected]

We krijgen veel mail en proberen oprecht zoveel mogelijk te beantwoorden al lukt dat niet altijd. Helaas.

U kunt zich op onze website inschrijven onder welke naam of pseudoniem dan ook. Daar is een ieder vrij in. Het is leuk een community te hebben zodat mensen elkaar herkennen. Maar u kunt ook gewoon als gast optreden.

Hartelijk dank voor jullie steun en blijf ons alsjeblieft een beetje helpen. Of het nou wat groter is of een knaak voor een biertje, of een leuk shirtje uit onze shop, het helpt ons en we zullen het goed besteden.

Op weg naar een vrij Nederland waar gezond verstand, integriteit en redelijkheid de basis wordt van de samenleving.

Volg ons op Facebook:

https://www.facebook.com/realCommonSenseTV

Volg ons op Twitter:

https://twitter.com/CommonSense_TV

Sluit je aan bij de, nu al bijna 1.600 volgers, op ons nieuwe Telegram-kanaal:

https://t.me/CommonSenseTvC

Onze webshop:

https://commonsensetv.nl/cstv-vrijheidsshop/

Doneren

Klik hier om te doneren!

Liever rechtstreeks per bank?

IBAN: ES83 2080 0669 3130 4102 4867

t.a.v. CommonSenseTV

Of met bitcoins?

bc1qfhjprxaqlmuvtn05mkwg7hdduv62gmcej0l4n8

Maandelijkse steun als Patron v.a. €2 per maand doet u al heel erg veel!
https://www.patreon.com/commonsensetv


Over de campagne
Beheerder:
Danny - CSTV
Gestart op:
4 September 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie