€ 1.240 van € 1.350 opgehaald

 92%
86 donaties in 4 jaren

UPDATE ❤️😢doneren hoeft niet meer, wil u laten weten hoe het met Jacky is. 💙

€ 1.240 van € 1.350 opgehaald
het verhaal

Lieve mensen, allereerst enorm bedankt voor het doneren, ik ben er echt van onder de indruk en jullie zeer dankbaar. Dank jullie wel.. 🙏🏽❤🐶

Bij deze wil ik een hele verdrietige update met jullie delen, want dat is wel het minste wat ik kan doen. Jacky is woensdagmorgen door de scan geweest in het Dierenziekenhuis. 

Uit de scan bleek dat de tumor al in zijn hersentjes zit en dat het bot aangetast was. Ze kunnen helaas niets meer voor hem betekenen 😥

Dinsdag zal de dierenarts bij mij thuis komen en Jacky in laten slapen. De arts gaf aan, dat hij erg veel hoofdpijn zou moeten hebben en dat we hem uit zijn lijden moeten verlossen. Het is een terrier en die heeft een enorme overlevingsdrang. Ik ben er echt kapot van, het is mijn kindje. Hij slaapt bij me in bed, gaat met me mee de douche in, mee na het toilet, loopt nooit weg, als ik op visite ga neem ik hem altijd mee zover dat kan. En als ik moet werken gaat tie naar de oppas. Hij is mij alles!

Ik heb er alles aan gedaan om hem nog zolang mogelijk bij me te kunnen houden, maar helaas mag het niet zo zijn. Zonder jullie donatie had ik deze scan niet kunnen doen en had ik nooit geweten hoe erg het er binnen in zijn hoofd uit zou zien. Ik heb geen andere keus, maar weet nu dat ik hem moet helpen verlossen uit zijn pijn. Ik ben vreselijk van de uitslag geschrokken. Dit zag ik niet aankomen omdat hij nog zo fit lijkt. Dinsdagmorgen komt de dierenars bij me aan huis om hem in te laten slapen en ik zal bij hem blijven tot het einde. Daarna zal ik Jacky die dinsdagmiddag laten cremeren. Ik mag hem die dag tussen 17:00 en 19:00 uur weer ophalen. Dan gaat hij met me mee naar huis, in een mooi hartje met hondenpootjes erop. 

Ik ga de laatste dagen nog heel veel van hem genieten en hem verwennen waar ik kan. En op mijn manier rustig afscheid van hem nemen. Bedankt voor al jullie hartverwarmende berichtjes en ontzettend bedankt dat jullie me hebben geholpen om het bedrag bij elkaar te krijgen. ❤ Ik geef jullie via deze weg een hele dikke knuffel en een pootje van Jacky. Veel liefs Jacky en zijn bazin💋❤🐶Hai ik ben Jacky, ik ben onlangs al twee keer geopereerd aan mijn oog. In mijn oog zat een tumor en die hebben ze tot tweemaal over, niet goed verwijderd. Mijn oog blijft bloeden en openkappen. Ik heb er vaak hoofdpijn van. Mijn bazin heeft inmiddels al 1000€ voor twee operaties moeten lenen. In de hoop dat het nu goed zou gaan met mijn oog.


Ze moest helaas afgelopen week weer met mij na de dierenarts, natuurlijk een andere dierenarts dan voorheen (dierenziekenhuis) omdat de eerste twee operaties niet goed waren uitgevoerd. 

Het bloed bleef uit mijn oog (holte) lopen, vandaar dat ik opnieuw moest worden onderzocht.


Zoals je ziet op de foto, zo is het nu met mijn oog. Dat is dus niet zo best. In het dierenziekenhuis, daar kunnen ze me wel goed helpen, ik moet dan eerst door de scan om te kijken waar de tumor nog zit en dan kunnen ze de tumor vervolgens gaan verwijderen. De kosten hiervan totaal zijn 1400€, alleen de scan kost al 550€ en dan komen de operatiekosten er nog bij van 850€. Ze halen een stuk huid ergens anders weg, als ze de binnenkant van mijn oogholte goed hebben schoongemaakt en de tumor goed hebben verwijderd, dus waar ik dan een beetje teveel huid heb halen ze een stukje weg en dan maken ze mijn oog weer mooi dicht als een soort dekseltje. 


Mijn bazin kan dit nu niet betalen, omdat ze me al twee keer geopereerd hebben en het niet langer uitgesteld kan wachten tot ze weer moeten gaan opereren. Ik kan niet zo goed meer omgaan met mijn hoofdpijn. Ik hoop heel erg dat jullie mij hiermee kunnen helpen, zodat ik nog een paar jaar bij mijn bazin op bed mag liggen, haar kan beschermen en kan genieten van al haar liefde voor mij. 


Ik ben, als ik geen pijn heb, een hele fitte hond en zeker nog te fit om niet meer bij mijn bazin te kunnen zijn. 


Een poot en een kus van Jacky. 💙

Helaas heb ik het geld er zelf niet voor, omdat ik onlangs heel veel geld aan mijn hondje heb uitgegeven. Ik heb alles voor mijn hondje over, maar kan het nu gewoon echt niet betalen. Familieleden hebben geattendeerd op een Crowdfunding, vandaar dat ik deze heb aangemaakt. Ik zou dit nooit hebben gedaan, als het niet nódig zou zijn.


De dokteren van het dierenziekenhuis hebben aangeven de hond te kunnen helpen.


Niemand is verplicht iets te doneren, maar als ik het niet op deze manier probeer, zou dat een gemiste kans voor mijn lieve Jacky zijn.

Bedankt allemaal ❤️Heel bijzonder dit.. 

Over de campagne
Beheerder:
Jacky
Gestart op:
29 August 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie