€ 1.063 van € 4.500 opgehaald

 24%
36 donaties in 4 jaren

Europese kampioenschappen Israël

€ 1.063 van € 4.500 opgehaald
het verhaal

Wij zijn Yanouk, Amber en Famke.

Wij doen aan de sport acrogym, dit is nog een vrij onbekende sport in Nederland. Het is een combinatie van dans, acrobatiek en turnen.

Wij vormen sinds dit jaar een team in de Junioren 2, een leeftijdsgroep van 13 tot 19 jaar. Wij zijn 5 keer in de week te vinden bij de Acroacademy in Marum waar wij trainen. Wij trainen 17,5 tot 21 uur per week om zo hard mogelijk te trainen voor het EK.      Begin dit jaar hebben wij meegedaan aan de kwalificatie wedstrijden voor het EK in Israël, omdat wij toen nog maar 3 weekjes samen trainden hadden wij daar geen hoge verwachtingen van maar boven onze verwachtingen uit haalden we meteen het hoge limiet voor het EK!                                    In Juni zijn wij op het NK in Ahoy Nederlands kampioen geworden in onze leeftijdsgroep!

De Europese kampioenschappen zullen dit jaar plaats vinden in de Israëlische stad Holon. Rond oktober/november.                  Maar omdat acrogym geen olympische sport is wordt deze sport niet gefinanceerd door de bond en moeten wij alles zelf betalen...                                        Dit zijn aardig hoge bedragen, daarom willen wij geld inzamelen zodat wij onze droom uit kunnen laten komen en kunnen stralen op het EK. 

En nog een extra:         

Wie € 20 doneert krijgt een mooie foto van ons team in actie!! Maar doneert u €150 dan willen wij wel een demonstratie geven.

Alle kleine beetjes helpen!

Over de campagne
Beheerder:
Famke Van Wieren
Gestart op:
20 July 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie