€ 1.100 van € 7.500 opgehaald

 15%
41 donaties in 4 jaren

Jij verdient dit !!

€ 1.100 van € 7.500 opgehaald
het verhaal

31 dec 2018 afsluiter met vuurwerk en proostend op een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Wat we ons niet hadden kunnen indenken dat dit snel ging veranderen de eerste maand van het nieuwe jaar kreeg jij pap een hartinfarct en was je ineens hart patiënt. En lag je daar in het ziekenhuis bed,maar vol goede moed gingen we met zijn alle achter je staan. De behandeling dotteren mocht helaas niet lukken en er volgt voor jou een lang traject van revalideren.

Dat gaat goed!! Positief ga je ervoor en je begint met een ontzettende brede glimlach aan je hart revalidatie. Iedereen is positief over je inzet. En je gaat met stappen vooruit.

Nog even ter controle een Thorax foto van het hart. En zoals de arts zegt mag je snel weer wat werk opgaan pakken.

Maar dat werd in April wel even anders op de foto zagen zij een flinke vlek op je long en opnieuw volgende er veel onderzoeken. Scans en punctie moesten uitslag geven wat ons te wachten stond. Kanker!! onze papa heeft longkanker.

Nog steeds positief op wat de arts verteld had gingen we ervoor er was mogelijkheid tot opereren. En handen in 1,samen blijven we sterk?

Maar ook dat veranderde snel toen je thuis in de badkamer een epileptische aanval kreeg en je met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.


Daar zat je op het ziekenhuis bed en trokken de artsen in 1 zin en een paar woorden de grond onder onze voeten vandaan. Jou kanker was uitgezaaid en zat in je hoofd. En de artsen vertelde gelijk dat genezing niet meer mogelijk was. Waarom onze vader ??

Hopend dat de artsen je zolang mogelijk bij ons kunnen houden is wat we kunnen doen,duimen dat behandeling mogelijk is. Nog steeds geloven we in je vechtlust "kom op pap" als je met 1_0 achter staat wil niet zeggen dat de wedstrijd gespeelt is, je kan nog steeds winnen. 

Maar daar volgende weer een tegenslag het zat ook in je bekken en je heup. Steeds weer opnieuw werd onze positieve instelling een teleurstelling. Waarom krijg je geen kans,waarom krijg je niet de kans om te vechten om zolang mogelijk bij ons te blijven. 

Je werkte hard, staat altijd voor iedereen klaar je bent lief, zorgzaam altijd in voor een grapje gewoon de beste papa die er is❤

En nu gaat een ziekte bepalen dat jij er straks niet meer bent?


We willen nog zoveel mogelijk met je doen,maar lopen is bijna onmogelijk de pijn heeft de overhand. Wat zou het fijn zijn hè pap als je een scootmobiel zou hebben kan je nog mee langs de haven of gezellig even de boulevard op. (Aanvraag bij de gemeente is ingediend,maar achterstand laat weten dat het maanden kan duren. En krijgen we die tijd wel)

Nog genieten van de zon de zee kleine dingen die voorheen zo gewoon waren. Je wilt nog afhankelijk blijven. Ook zouden we nog graag even een paar dagen met onze pa er tussen uit willen gewoon even geen ziekenhuis,even met ons gezin samen genieten.

Ook willen we graag voor onze  pa het huisje zo comfortabel mogelijk maken een sta op stoel,drempels weg etcetera. Alles om ervoor te zorgen dat je zolang mogelijk afhankelijk blijft.

Je bent onze pa en verdient het beste en daarvoor vragen we jullie hulp.

Lieve familie vrienden kennissen collega's of mensen die zich hierdoor aangetrokken voelen en zich heel goed kunnen indenken hoe het zou voelen als je ineens afhankelijk bent.

Alvast dankjewel voor het lezen van ons verhaal en steun.

 

Liefs zijn ongelofelijke trotse jongens?


Update 1:

Wij hebben van twee ongelofelijk lieve mensen❤ een scootmobiel inbruikleen.(foto volgt zodra onze pa weer thuis is)We hopen nog wel dat iedereen ons wil steunen zodat wij met ons Pa er even tussen uit te kunnen,even geen gevoel van ziek zijn even geen artsen. En dat we alle aanpassingen in huis mogelijk kunnen maken?

Wij bedanken alvast iedereen voor zijn donatie??

Update 2:

Nogmaals iedereen bedankt voor zijn donatie ?

Update 3: 

Maandag 29-7 konden we gezellig een dagje weg met Stichting ambulance wens Nederland.We zijn naar blijdorp geweest en onze Pa heeft nog heerlijk met ons kunnen genieten. Ook wilde onze Pa graag even naar huis om de hond even gedag te zeggen en zijn we nog even op de pier geweest zodat onze Pa nog even naar het strand en de zee kon kijken. Op dit moment is onze Pa nog in het ziekenhuis. En hopen we dat hij snel naar huis mag.

Ook hebben wij persoonlijk van mensen een donatie gekregen en ook daar gaat onze dank naar uit?❤

Update 4:

Onze pa is thuis voor nu is de chemo en immuun therapie uitgesteld tot dat onze pa weer is aangesterkt. Wel gaan de bestralingen gelukkig door. Onze pa is een topper💪❤ doet onzettend zijn best,maar weten ook dat zijn kanker zeer agressief is en zonder chemo en immuun therapie snel uitzaait😢. We blijven positief en hopen dat onze pa zolang mogelijk bij ons mag blijven💙💙

Over de campagne
Beheerder:
Jazzley Pronk
Gestart op:
14 July 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie