€ 330 van € 700 opgehaald

 48%
28 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Max heeft een amputatie nodig

€ 330 van € 700 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Dit is Max, nog geen 1 jaar oud, hij komt uit een opvang voor kleine hondjes. Max was mishandelt als kleine pup en is uiteindelijk bij de opvang gedumpt toen hij niet meer wilde lopen van de pijn. 


Ik heb Max in januari geadopteerd en het is geweldig om Max uit zijn schulp te zien komen. Hij speelt graag met z’n broertje, voelt zich steeds meer op z’n gemak om aandacht te vragen, en kwispelt dolblij als hij nieuwe mensen ziet want dat betekent dat er meer mensen zijn om mee te spelen!

Helaas heeft Max zijn pootje gebroken een aantal weken terug. Hij heeft sindsdien met een spalk gelopen in de hoop dat het bot weer aan elkaar groeit, maar jammer genoeg is het onlangs duidelijk geworden dat het niet heeft mogen baten. Het bot is niet aan elkaar gegroeid en door de spalk zijn de botjes in zijn voetje gaan ontkalken, waardoor de kans op volledig herstel nagenoeg nihil is. 

Dat betekent helaas dat Max z’n pootje geamputeerd moet worden. Ik heb alles wat ik had en meer in Max zijn herstel gestopt, maar helaas kan ik het geld voor de operatie niet op korte termijn bij elkaar krijgen. Vandaar dat ik jullie via deze pagina om hulp wil vragen. Mocht je willen helpen, het maakt niet uit hoeveel je doneert, alle beetjes zijn weer een stapje dichterbij de operatie. 


Dankjewel voor het lezen. 

Over de campagne
Beheerder:
Mandy Schellekens
Gestart op:
13 July 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie