€ 6.471 van € 20.000 opgehaald

 33%
244 donaties in 4 jaren

Onwerkelijk, de kans was maar 1%. opgeven is geen optie!

€ 6.471 van € 20.000 opgehaald
het verhaal

Dit zijn Patrick, Tibby en de kleine bink is Norwin.

Mijn naam is Antoine Evers, broer van Patrick, en op 17 juni 2019 veranderde alles. we kregen te horen dat mijn broertje (31 jaar) de diagnose darmkanker kreeg. Hij had samen met zijn vrouw en zoontje, van toen 10 maanden, net besloten om naar Aruba te emigreren om in het bedrijf van onze andere broer mee te groeien. Alles was al geregeld, ze hadden beide hun baan opgezegd, het huis was verkocht en ze waren klaar voor vertrek.

Mijn broertje kreeg last van buikklachten dus besloot op advies van zijn arts nog even een coloscopie (inwendig darmonderzoek) te ondergaan. We zijn onze moeder op jonge leeftijd verloren aan darmkanker en dus besloot hij het zekere voor het onzekere te nemen. Toen was het 17 juni 2019 en kreeg hij van de arts die de coloscopie had uitgevoerd het slechte nieuws “u heeft darmkanker”. Ik kan zelf al niet met woorden beschrijven wat er door mij heen is gegaan laat staan wat er op dat moment door het hoofd van mijn broertje is gegaan. Vervolgonderzoeken brachten alleen maar meer slecht nieuws, “u heeft uitzaaiingen op je buikvlies en verwijzen u door naar het VUmc voor een HIPEC operatie” . Dit is een zware operatie waarbij ze je buik openen en alle zichtbare tumoren verwijderen, daarna krijg je een chemo spoeling door je buik om de kleine onzichtbare cellen te doden. Daarna kwam er nog een onderzoek, en weer slecht nieuws, “u heeft een zeer zeldzame kankersoort genaamd zegelringcellen” dit komt maar bij 1% voor en uitgerekend mijn broertje valt onder die 1%. Dit houdt in dat de HIPEC operatie voorlopig niet doorgaat en hij eerst één van de zwaarste chemokuren krijgt om te kijken of die aanslaat. omdat dit een zeer zeldzame vorm is, is er weinig tot niks bekent. daaraan willen wij iets doen.

De afgelopen weken zijn een hel geweest maar de tijd die komen gaat zal wellicht nog zwaarder worden. Hij zal moeten vechten voor wat hij waard is, alleen dan maakt hij nog kans om deze ziekte te boven te komen. Maar dat is niet genoeg voor hem en daarom hebben wij, (mijn broertje, zijn vrouw, ik en een hele lieve sterke achterban) ons opgegeven voor Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor onderzoeken tegen deze verschrikkelijke ziekte! Omdat we als gezin/familie de Alpe d’HuZes gaan beklimmen moeten we een minimale inleg van 10.000 Euro hebben om mee te mogen doen maar we hebben een streven van 20.000 Euro. We hebben een facebook pagina waar we vanaf oktober iedereen op de hoogte zullen houden over onze Alpe d’HuZes ervaringen ( https://www.facebook.com/Alpe-dHuzes-Team-Evers-2477118189012231/?modal=admin_todo_tour).

Hartelijk dank voor uw tijd!! 

.

Beste Allemaal,.

De afgelopen dagen is er massaal gehoor gegeven aan mijn verhaal en daar wil ik jullie vanuit de grond van mijn hart voor bedanken!! Het is echt zo gaaf om te zien dat zoveel mensen meeleven met ons. Wij houden jullie op de hoogte via de facebooksite zoals vermeld in mijn verhaal. Heel erg bedankt voor alle mooie donaties en laten we doorgaan met deze actie om zoveel mogelijk op te halen voor deze verschrikkelijke ziekte.

Over de campagne
Beheerder:
Antoine Evers
Gestart op:
10 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie