€ 1.130 van € 1.000 opgehaald

 100%
86 donaties in 4 jaren

Steun de Masai vrouwen/jongeren in Tanzania

€ 1.130 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Hujambo! Wij zijn Larissa, Marit, Liedewij en Denise. Wij studeren als verpleegkundigen aan het Saxion. Vanaf september 2019 gaan wij naar Tanzania om daar stage te lopen in het regionale ziekenhuis via de Do4africa organisatie. 

Echter hebben wij het gevoel meer te willen doen. Echt iets voor een ander betekenen, iets blijvends. Zo kwamen wij uit de bij de HiMS organisatie.


Wat is de HiMS?

De HiMS is een brede organisatie die is opgezet door Mama Mackrime. Zij heeft een kliniek waar vrouwen en jongeren uit de Masai-cultuur opgenomen worden, die slachtoffer zijn van bijvoorbeeld AIDS, vrouwenbesnijdenis of uithuwelijking. Het doel van de HiMS organisatie is om bewustmakingstrajecten en vaccinaties uit te delen. 

Ook werken zij samen met een opvangcentrum en opleidingscentrum. Verder delen zij 'start-salarissen' uit zodat mensen een kleine onderneming kunnen starten. Denk aan het geven van schapen om deze vervolgens zelfstandig te fokken.


Waarom hebben wij jullie hulp nodig?

Om de organisatie te steunen willen wij een bijdrage leveren met betrekking tot studies, vaccinaties, 'start-salarissen' en voorlichtingsprojecten. Om er zeker van te zijn dat het geld goed terecht komt zullen wij meewerken op het project en het geld daar zelfstandig investeren. 


Elke donatie is welkom & wij zullen dankbaar zijn voor alle mogelijke steun!

Over de campagne
Beheerder:
Larissa van Noord
Gestart op:
9 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie