€ 3.035 van € 6.500 opgehaald

 47%
25 donaties in 2 jaren

Bakfietsen, bloemen en onderhoud

€ 3.035 van € 6.500 opgehaald
het verhaal

In Gorredijk is de WHI actief om het dorp aantrekkelijk te maken.


We hebben daarom de bloembakken in Gorredijk vervangen voor grotere. Volgend jaar willen we dat project verder aanpakken en nog meer uitbreiden. Deze bloemen hebben natuurlijk water nodig en dat wordt uitgevoerd door Maatwurk op fietsen van de WHI/OKO. Met deze bakfietsen wordt ook zwerfafval opgehaald. Zo houden we ons dorp netjes. Deze fietsen zijn echter afgeschreven en moeten dringend vervangen worden. Daar is een investering voor nodig.


Een gezellig centrum is voor ondernemers van belang, maar ook voor inwoners en bezoekers van Gorredijk.

Uiteraard kunnen we bezoekers geen geld vragen en we willen het parkeren ook gratis houden.

Daarom doen we een beroep op alle ondernemers én inwoners die Gorredijk een warm hart toe dragen.

Op basis van een vrijwillige crowdfunding actie, gericht op individuele ondernemers, ondernemersverenigingen, inwoners, plaatselijk belang e.d. De WHI neemt het initiatief en benadert mensen rechtstreeks, maar ook via social media e.d. We hopen dat jij je ook geroepen voelt om dit initiatief financieel te steunen.


Vandaar de volgende oproep:

We vragen iedereen om een (kleine) bijdrage, zodat we gezamenlijk de investering kunnen betalen voor een schoon en bloemrijk centrum. Als iedereen iets bijdraagt dan lukt het ons samen om dit voor elkaar te krijgen. Iedere bijdrage is welkom!

Uiteraard levert de WHI zelf ook een flinke bijdrage. Mocht er geld over zijn, dan wordt dit voor onderhoud gereserveerd. Zodoende garanderen we dat dit in het centrum geïnvesteerd zal worden zodat we Gorredijk leefbaar en gezellig kunnen houden.


 
Over de campagne
Beheerder:
WHI Gorredijk
Gestart op:
8 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie