€ 75.020 van € 75.000 opgehaald

 100%
4376 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Tjallings verhaal.... wanneer je leven plotseling verandert in een nachtmerrie

€ 75.020 van € 75.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Dit is Tjalling, 

31 jaar oud, de trotse vriend van Kelly, papa to be (December 2019), recent eigenaar geworden van zijn droomhuis, politie agent, sportinstructeur en een liefhebber van vissen en muziek.  

Tjalling,  

een levensgenieter, een harde werker en een familieman.... die tot voor kort samen met Kelly nog een gelukkig onbezorgd leven leidde. Een prachtig stel in de bloei van hun leven en samen uitkijkend naar hun eerste kindje en een mooie toekomst samen. 

Op 23 juni 2019 veranderde het leven van Tjalling en Kelly voorgoed. Op deze dag is Tjalling getroffen door een herseninfarct, een hersenbloeding en epileptische aanvallen. 

Het is nu bijna twee weken later en de situatie van Tjalling is nog steeds zorgwekkend. Tjalling is eenzijdig verlamd, de bloeding in zijn hoofd is nog niet gestopt en hij heeft ontzettend veel pijn. Over het toekomstbeeld van Tjalling is op dit moment niks te zeggen, wat wel duidelijk is is dat hij blijvende schade zal houden. Gelukkig kan Tjalling met zijn geliefden communiceren. Dit houdt echter ook in dat Tjalling heel goed beseft in welke situatie hij is beland. Wij kunnen de juiste woorden niet vinden om deze verschrikkelijke situatie te beschrijven. Behalve dat de situatie intens verdrietig is. 

Enkele uren voor deze verschrikkelijke gebeurtenis heeft Tjalling een belangrijke rol gespeeld op onze bruiloft, hij speelde een prachtig nummer op zijn gitaar. Wij zijn hem hier ontzettend dankbaar voor. Daarnaast is Tjalling natuurlijk een zeer gewaardeerde collega en persoon die in deze situatie alle hulp verdient die bestaat, daarom hebben wij deze pagina opgestart. 

Tjalling, Kelly en hun liefdes baby hebben dringend hulp nodig. Tjalling was druk bezig met de verbouwing van hun aangekochte huis. De woning is op dit moment volledig gestript en onbewoonbaar. Tjalling zou de woning zelf opknappen en af maken voordat de baby geboren wordt, jullie begrijpen dat Tjalling dit niet meer kan doen. Wij willen graag zoveel mogelijk geld bij elkaar verzamelen om zo de verbouwing van het droomhuis van Tjalling en Kelly te realiseren. En dat de woning af is voor de geboorte van de baby. Ook zou er geld nodig zijn om de woning aangepast te krijgen aan de huidige situatie van Tjalling. Er is veel geld nodig maar iedere bijdrage wordt gewaardeerd. 

Lieve mensen, help dit lieve en prachtige stel. Wat zou het een rust geven als zij de verbouwing uit handen kunnen geven en zich kunnen focussen op het waarschijnlijk lange en intensieve herstel van Tjalling en natuurlijk het prachtige wonder die groeit in de buik van Kelly. 

LATEN WE MET ELKAAR EEN THUIS BOUWEN VOOR TJALLING EN KELLY! 

Dit bericht is in overleg met Kelly opgesteld, deel dit bericht zoveel mogelijk zodat we iedereen kunnen bereiken die iets kan en wil betekenen. 

Update:

Lieve mensen, hartverwarmend om alle reacties en donaties binnen te zien komen. En dat al zo snel! Dit hadden we niet durven dromen. 

Wij hadden 20.000 Euro als doel gesteld, niet wetende wat we überhaupt konden verwachten. 

Mochten we de 20.000 Euro halen, laten we dan niet stoppen met doneren. Dit gezin kan alle hulp goed gebruiken! 

Update 2: 

WoW, overweldigend. Binnen 15 uur de 20.000 euro behaald. Wat een lieve reacties van iedereen die wil helpen. Hier zijn geen woorden voor. We hebben het doel bijgesteld, omdat alles wat extra binnen mag komen zo hard nodig is. 

Update 3:

Wederom een kippenvel moment, WOW EN BEDANKT. Wij wilden Tjalling, Kelly en de baby met deze actie een steuntje in de rug geven. Met alle donaties die tot nu toe binnen zijn gekomen gaat dat dan ook zeker lukken. Gezien alle enthousiaste en hartverwarmende reacties merken we dat iedereen ontzettend mee leeft en wat zou het dan toch geweldig zijn als we de gehele verbouwing en noodzakelijke aanpassingen in zijn geheel voor het gezin kunnen realiseren. 

Er is inmiddels een indicatie van wat de verbouwing en aanpassingen gaan kosten en dit is beraamd op 75.000 Euro. Daarom hebben wij het doel voor de laatste keer bijgesteld. 

Het bedrag tot nu toe is overweldigend en hadden we niet op durven hopen. GEWELDIG. Naast donaties lezen we ook veel berichten waarin mensen cq bedrijven andere hulp aan willen bieden. Deze hulp is ook ontzettend belangrijk en net zo waardevol als een donatie. Omdat wij via dit platform hier niet op kunnen reageren, hebben wij hiervoor een mailadres aangemaakt. U kunt ons bereiken op het volgende e-mailadres: [email protected]

BEDANKT ALLEMAAL!

9 september 2019: Lieve mensen, hierbij willen wij jullie een update geven over Tjalling! Dit zal hier dan ook ons laatste berichtje zijn. Gelukkig kunnen wij deze pagina met positieve berichten afsluiten.

11 weken geleden begon deze nachtmerrie voor Tjalling, Kelly en hun dierbaren. Zoals in een eerdere update al werd vermeld zijn wij deze actie gestart met als doel dit gezin een steuntje in de rug te geven, niet wetend wat het allemaal los zou maken. De juiste woorden zijn niet te vinden om iedereen te bedanken voor de geweldige donaties in welke vorm dan ook! Tjalling vertelde dat hij veel kracht en energie haalt uit de berichten op deze pagina, en de vele kaarten die hij heeft mogen ontvangen, op de momenten dat het mentaal even zwaar wordt. 

Tjalling zit ondertussen midden in zijn langdurige revalidatie traject. Zijn instelling en wil om een zo normaal mogelijk leven te kunnen leven dragen er aan bij dat hij al ontzettend veel heeft bereikt. Dit is fantastisch om te zien! Inmiddels is de bouwtekening voor de woning met alle aanpassingen klaar en is door de Gemeente de vergunning afgegeven. De verbouwing van de woning zal dan ook op korte termijn beginnen.

Wat bijzonder dat dit nu in gang gezet kan worden door alle hulp die ze van jullie hebben gekregen! THANX!

Lieve groet van ons!


Over de campagne
Beheerder:
Emiel en Sonja
Gestart op:
6 July 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie