€ 1.225 van € 6.000 opgehaald

 21%
52 donaties in 4 maanden

Studio Ses

€ 1.225 van € 6.000 opgehaald
het verhaal

Wij, Sieske Luiken, Emmelie Luiken en Sofieke Luiken maken onze droom waar! Onze eigen dans- en theaterschool: Studio Ses, dit doen wij samen gedreven professionals uit het vak.

Talenten van kinderen, jongeren en volwassenen ontwikkelen door middel van ons eigen bedrijfje! Op het gebied van dans, theater en cultuur willen wij educatie aanbieden op een laagdrempelige en betaalbare manier. Het gaat ons niet om het geld, het gaat ons echt om talentontwikkeling, diversiteit, cohesie en genegenheid.  Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij diverse dansscholen, verenigingen, theatergroepen, campings en animatieteams, starten we nu onze eigen onderneming. Een droom die uit komt, waar wij, Sieske Luiken, Emmelie Luiken & Sofieke Luiken ons voor de 100% zullen inzetten.


We hebben onze krachten gebundeld en onze kwaliteiten ingezet om tot een ondernemingsplan te komen wat uit ons hart komt en op ons lijf is geschreven. Dit bedrijf is mede tot stand gekomen door familie en vrienden. Door hen zijn wij wie wij willen zijn en weten we wat we willen. 


Ieder kind, jongere of volwassene heeft talent en is uniek op zijn of haar manier. Bij Studio Ses kan dit ontplooid en verder ontwikkeld worden.


Deze crowdfunding is opgezet omdat wij in september goed van start willen gaan met onze dans en theater lessen. om van Start te kunnen gaan met de danslessen en de theater lessen hebben wij een aantal middelen nodig en deze middelen kosten veel geld. het gaat hierbij om spiegels en geluid installaties voor twee locaties één in Dalfsen en één in Nieuwleusen dit bedrag bedraagt bij elkaar €6000 en wij hopen door middel van deze crowdfunding het geld bij elkaar te kunnen krijgen.

Help ons mee onze droom uit te laten komen, zodat wij met veel enthousiasme en passie een mooie toekomst te gemoed kunnen gaan met Studio Ses, samen met al onze leden en docenten.

Bedankt voor iedere bijdrage!

Over de campagne
Beheerder:
sieske luiken
Gestart op:
28 June 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie