€ 11.570 van € 30.000 opgehaald

 39%
508 donaties in 4 jaren

Het meisje van de Rode brug

€ 11.570 van € 30.000 opgehaald
het verhaal

3 juni 2019 zat Michelle bij ons op het dakterras. Een gezellige avond waarna Michelle op haar scooter richting haar huis in Hattem rijdt. Nadat ze vertrokken was is Michelle slachtoffer geworden van een aanrijding. Hierdoor is ze hard ten val gekomen en heeft daarbij flink letsel opgelopen aan haar hoofd, gebit en kaak. 

Michelle ligt aan haar lot overgelaten op de rode brug tussen Zwolle en Hattem. Eerst heeft de dader haar geholpen, daarna besloot hij door te fietsen en hij weigerde om 112 te bellen. Gelukkig lag ze niet buitenwesten, en gelukkig met een werkende telefoon belt ze 112 en ons op om hulp.

De verwondingen van Michelle waren van dusdanige aard dat er meerdere operaties nodig zijn om deze te herstellen. Maar daarmee is Michelle nog niet geholpen. De hersteloperaties worden niet allemaal vergoed door de zorgverzekeraar, omdat er geen tegenpartij is waar de schade op verhaald kan worden en kosten oplopen in tienduizende euro's. 

Het tragische ongeval is een. De dader die vluchtte is twee. Maar om als slachtoffer van dit alles ook nog zelf voor alle kosten op te draaien vinden wij heel onterecht.

Wij, vrienden van Michelle, gunnen haar natuurlijk het allerbeste op dit moment. In eerste instantie alle liefde en zorg die ze nodig heeft van haar ouders en omgeving. Maar wat ons betreft zijn Michelle en haar ouders niet degenen die zich zorgen moeten hoeven maken over de geldzaken. Het mag toch niet zo zijn dat onze lieve Michelle financieel moet boeten voor wat haar is aangedaan? 

Wij gunnen Michelle een nieuwe start en zouden het prachtig vinden wanneer mensen die het kunnen missen een steentje bij willen dragen. Om haar onschuld en ongeluk te beantwoorden met een vrijwillige bijdrage op een nieuwe start. Vanuit de gedachte dat dit letterlijk iedereen kan overkomen en het niet hoort daar zelf de dupe van te worden

Alvast een grote dank voor alle steun!Namens de vrienden van Michelle.

Editie NL heeft vlak na het ongeval een raportage gemaakt van het incident. Bekijk deze hieronder voor extra toelichting.

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/video/4736226/wat-bezielt-de-doorrijder 

Over de campagne
Beheerder:
Bente van Bergen
Gestart op:
26 June 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie