€ 5.810 van € 15.000 opgehaald

 39%
374 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Steun Samuel

€ 5.810 van € 15.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Samuel, de verkoper van het straatjournaal in de AH winkels Kopermolen en Noordwijkerhout, moet na 18 jaar terug naar zijn land van herkomst; Nigeria.

Kort geleden startte beide AH winkels een geldinzamelingsactie voor Samuel om hiermee zijn medicijnen tegen suikerziekte in Nigeria te betalen. Maar ook om de 67-jarige Samuel te steunen bij zijn –gedwongen- terugkeer naar zijn land.

De crowdfundingsactie en verkoop van ijsjes heeft al ruim 4.000 euro opgeleverd. Een prachtig bedrag!

Ook zijn er al meer dan 1.000 steunbetuigingen ontvangen van mensen die hem een warm hart toedragen. Maar ook graag een financiële bijdrage willen geven.

Het eerdere geweldige en spontane AH initiatief is nu overgenomen door enkele wijkbewoners zodat de crowdfundingsactie nu weer van start gaat. Ook de Samenwerkende kerken in de Merenwijk “De Regenboog” ondersteunt van harte dit initiatief.

Wanneer u Samuel ook financieel wilt ondersteunen, doneer dan vandaag nog uw gift zodat we met elkaar Samuel een startbedrag naar Nigeria kunnen meegeven, waarmee Samuel in ieder geval verzekerd is van voldoende medicijnen en voorlopige huisvesting. Ons streefdoel is 15.000 euro. Hopelijk kan hij zijn beroep als fotograaf daarmee ook weer gaan oppakken.

Uw online donatie wordt rechtstreeks overgemaakt naar de bankrekening van de Samenwerkende kerken in de Merenwijk “De Regenboog ”.

U kunt ook uw gift rechtstreeks overmaken op bankrekeningnummer: NL70 INGB 0002 5811 91 ten name van De Algemene Kerkelijke Merenwijkraad onder vermelding ‘gift voor Samuel’.

De penningmeester zorgt ervoor dat het geld wordt overgemaakt naar Samuel.

Alvast heel hartelijk dank voor uw gift.

Namens de Samenwerkende Kerken van de Merenwijk “De Regenboog ”

En veel betrokken wijkbewoners

John Boon

Vincent Captein

Herman Kooij

Kirsten Leiss


Over de campagne
Beheerder:
Penningmeester Kerk De Regenboog
Gestart op:
18 June 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie