€ 5.980 van € 10.000 opgehaald

 60%
99 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Mijn droom heropenen

€ 5.980 van € 10.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Ik baat een enorm goed draaiende krantenwinkel uit. Een droom die is uitgekomen. Tot het lot anders besliste. Ik moest de zaak sluiten doordat ik een geklemde zenuw had in mijn been. 3 weken heb ik met helse pijn doorgewerkt tot ik niet meer kon. Ik wou mijn klanten niet in de steek laten. Uiteindelijk ging ik op een zaterdag naar mijn huisarts en 2u later lag ik op de operatietafel. Spoedoperatie aan mijn rug. Anders kon ik niet meer stappen.

De winkel moest dus dicht... 

Van 7 dagen op 7 werken naar 0 op 2u tijd.

Dan waren er wat verwikkelingen en had ik absoluut werkverbod gekregen van de behandelende arts.

Nu kan ik dadelijk terug starten als ik het nodige budget bij elkaar krijg om 2 grote rekeningen te betalen. Als deze niet betaald zijn heb ik geen kranten en/of tijdschriften en Lotto. Dé 2 noodzakelijke dingen voor een krantenwinkel.

Ik krijg enorm veel mails en telefoons van ongeruste klanten en de zaak word echt gemist maar ik heb het budget niet.

Ondertussen heeft het daar ook binnengeregend... opnieuw een gans nieuw plafond moeten laten steken door de stad... en nu laatst is mijn electriciteitskast in brand gevlogen door de beschadiging van het water...

Hopelijk krijg ik via crowdfunding een deel van het geld samen waarvoor ik enorm dankbaar zou zijn. Dit is mijn laatste hoop om mijn droom snel te kunnen heropenen.

Alvast bedankt om dit te lezen en eventueel te steunen. Alle hulp is welkom.

Uiteraard is het niets voor niets!

Je mag natuurlijk voor je stortingsbijdrage voor dit bedrag komen winkelen! ( Liefst ni allemaal tegelijk... :-s )

Je naam (of bedrijf) komt op mijn spandoek met nen dikke DANKU op de kar die elke dag buitenstaat en dus zeker door elke passant gezien word (ongelooflijk goeie reclame voor een bedrijf)

en last but not least...als ik veel teveel bijeen krijg verf ik mijn vloer ineens en daar komen julie namen uiteraard ook nog eens op! Ook met nen dikke DANKU erbij!

Indien ik mijn doel niet haal worden alle bijdragen teruggestort op de rekening...

eigenlijk heb je niks te verliezen...ge kunt alleen maar winnen! Dus ik zou zeggen... Laat je gaan!!! ;-)Over de campagne
Beheerder:
Barbara
Gestart op:
26 May 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie