€ 1.325 van € 2.500 opgehaald

 53%
125 donaties in 9 maanden

Help Jax aan zijn operatie!

€ 1.325 van € 2.500 opgehaald
het verhaal

Lieve mensen,


zoals vele van jullie al weten hebben wij vorige week een schat van een pup opgehaald. Jax is een franse bulldog van bijna 9 weekjes oud en is een schat! 

Achteraf bleek dat hij een hartafwijking heeft, het goede nieuws is dat het operabel is en de beste prognose heeft als hij zo snel mogelijk geopereerd wordt. 

Wij willen Jax graag een kans geven op een mooi leven. We hebben Jax uiteindelijk gekregen vd lieve fokkers en onze centjes terug gekregen.


Jax heeft Pumonaal Stenose dat is een vernauwing vd longslagader, door een nieuwe techniek kunnen ze die vernauwing oprekken dmv een ballon katheterisatie waarna zijn hartje weer gewoon zijn werk zou kunnen doen i.p.v. dat het nu heel hard aan het pompen is om het bloed door de vernauwing te krijgen. Deze techniek gaat via zijn lies en is daardoor minder belastend. Deze techniek is helaas wel vrij prijzig en ligt tussen de €2500 en €4000. Omdat wij ons geld vd fokker hebben terug gekregen hebben we al best een groot deel voor de operatie maar helaas nog niet alles. Vandaar dat we het via deze weg willen proberen om Jax zo snel mogelijk te kunnen laten opereren. 


Alle bijdrages zijn meer dan welkom! Elke bijdrage helpt al een stukje mee... 


De kracht van Social media is gigantisch dus dit bericht delen zou ook lief zijn!


Alvast erg bedankt namens Jax! En natuurlijk namens ons:


Remy, Sam, Jesslyn & Kensi.


                    ❤️

Over de campagne
Beheerder:
Sam Cat Lou
Gestart op:
21 May 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie