€ 2.675 van € 2.019 opgehaald

 100%
61 donaties in 1 jaar

Help Mrs. Italy 'uit de brand'!

€ 2.675 van € 2.019 opgehaald
het verhaal

In de grote brand in Loosdrecht vorige week waar maar liefst 9 brandweerwagens voor moesten uitrukken, werden helaas ook mijn productiekeuken, bakkerij, opslagruimte en garage voor de bus totaal verwoest. 

Alle materiële zaken waarmee ik in het 1-jarige bestaan van mijn bedrijf had opgebouwd, zijn weg. Behalve het allerbelangrijkste, mijn bus, die had ik gelukkig bij me! Daardoor ben ik met goede moed gelijk begonnen met mijn 'wederopbouw'. Met veel hulp van vrienden en familie ben ik er inmiddels met de hoognodige spullen in geslaagd weer operationeel te worden om mijn klanten weer van heerlijke pizza’s te kunnen voorzien en om niet te veel omzetderving te hebben. 

Ik mag tijdelijk gebruik maken van een leegstaande bedrijfskantine in Baarn, waar ik superdankbaar voor ben. Zonder een keuken, deegmachine, opslag voor meel, rijskratten en ingrediënten kan ik niet werken. Dat stukje is voor nu dus opgelost en daardoor is mijn bedrijf in elk geval gered.

Ik heb van ontzettend veel mensen steunbetuigingen ontvangen. Ook geven veel mensen daarin aan me heel graag te willen helpen. Een aantal mensen heb ik voor 'actiehulp' al ingeschakeld, maar ik kan ook wat financiele hulp goed gebruiken. Ik was verzekerd, maar had een jaar geleden rustig 5 maanden de tijd om al mijn spullen tweedehands bij elkaar te zoeken. Nu heb ik die 'luxe' helaas niet en zou ik het ook heel fijn vinden om in mijn toekomstige nieuwe werkplek met professionele spullen te kunnen werken. 

 Hier een paar linkjes naar de brand van 3 mei jl. Een datum die ik niet snel meer ga vergeten. Niet alleen om de brand, maar ook omdat ik sterker geworden ben als persoon, megamooie mensen beter heb leren kennen en, terwijl ik een uur verderop zat, toch heeeel veel warmte gevoeld heb van iedereen die met me meeleeft. Sowieso bedankt!

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwiKrsqh7pLiAhVIbVAKHUw6BM0QwqsBMAB6BAgIEAU&url=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DFXxBcHnH_8k&usg=AOvVaw2EDInYh6OA8Wn-BYFP34nq

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/245269/ondernemers-aangeslagen-na-brand-in-loosdrecht-ik-ben-er-heel-verdrietig-van

Over de campagne
Beheerder:
Anneke Dijkstra
Gestart op:
13 May 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie