€ 617 van € 20.000 opgehaald

 4%
32 donaties in 9 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Bevrijd en help mij, laat mij weer leven!

€ 617 van € 20.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

UPDATE 28-09-2019,, profiel ga ik op non actief zetten. Het is voor nu onnodig om verder donaties te vragen. Dankbaar voor die er zijn gedaan en waar ik gebruik van mocht maken. Ik geraak, zo lijkt het erop, na zes jaar (en mijn hele leven achteraf) ‘heel’ en ontdekt hoe ik zonder strijd en vechten meer bereikt heb. In plaats van bestrijdingsmiddelen, ben ik de laatste drie jaar de focus gaan leggen op IMS versterken. Daardoor is de levenskwaliteit verhoogd, YES. Ach, het is de mooiste reis van mijn be leven....het heeft de wereld en mij, zoveel meer dan ik ooit heb durven dromen, gegeven....


Ik zet deze actie op non-actief of ik haal hem weg, dat weet ik nog niet. Ik heb indirect heel veel ondersteuning gekregen met betrekking tot holistische zorg en behandeling plus ik heb hierin zelf stappen ondernomen waaronder rectale Ozon therapie en een aantal sessies die nodig waren om nog wat oud zeer te resetten met lieve Marlon Brammer. Ik dank iedereen die mij hierin heeft gesteund en dankzij de donaties, heb ik een aantal, ( zeer geslaagde) van deze twee behandelingen/sessie vormen kunnen doen. Ik ben echt aan het stabiliseren en ben dankbaar met alles en iedereen wat en wie hiertoe aan heeft bijgedragen.  

Hoop op nog wat meer donaties steun dan wat er tot nu toe is gedoneerd. 

Borrelia, rickettsia, Mycoplasma, bartonella zijn bij mij in november 2019 bevonden via de Scio scan. In de afgelopen zes jaar is er vaker in de natuurgeneeskunde chronisch lyme en co infecties bevonden maar ja, wie kan daar iets mee?? Niemand, laat staan dat de behandelingen die nodig zijn worden vergoed!! Ik ben 4x in mijn bloed onderzocht de afgelopen jaren, niks gevonden. Er zijn wel 60 soorten borrelia en meerdere soorten rickettsia, Mycoplasma en bartonella. Welkom in chronisch lyme land! Pas als dit is verdwenen kunnen we kijken wat zich nog meer aandient en wat hieronder vrij komt en actief raakt. Uiteindelijk heeft mijn huisarts anderhalf jaar geleden gezegd dat hij een sterk vermoeden heeft van chronisch lyme en en overschot aan candida! ondanks dat er officieel niks is bevonden in het bloed. Wel in de hersenen, wel via onderzoek kanteltafeltest bij de cardioloog en het CVS centrum Amsterdam. Chronisch Lyme wordt hier mondeling erkend. Helaas wordt er uit (bloed)onderzoek chronisch lyme nog vaak ontkend helaas. Mondeling wordt dit door verschillende onderzoekers dus zeker wel erkend. 

In december 2018 kwam daar de staphylokokken en een teveel aan kwik nog bij. 

Lieve mensen, begin juni ben ik gestart met een proef van 1 maand, 2x per week, ozontherapie. Misschien is 3x per week nodig, misschien 1x er week? Ik had eerst 4.000 staan als bedrag. Als ik 1 maand ofzo therapie heb gehad, zonder verder onderzoek mocht dit nodig zijn en zonder verder supplementen gebruik mocht dit nodig zijn, dan ben ik al 1.000 euro kwijt.

Ik heb wat meer research gedaan en misschien ben ik al veel verder met drie maanden ozontherapie en 2x per week, anderen hebben een jaar nodig, weer andere 2 jaar en weer anderen vijf jaar. Reken uit. 

Dus heb ik het bedrag geschat op 2 jaar ozontherapie, kosten 24.000 euro ongeveer. Ik heb daarom het bedrag opgehoogd naar 20.000 euro.

Chronisch Lyme en zijn co-llega's-infecties bezit na bijna zes jaar geleden, nog steeds mijn lichaam, als ik het achteraf bekeken al niet veeeeeel langer al heb. Wellicht al vanaf mijn 17de jaar of zelfs als kind al. Ik ben vanaf de herinnering 4de jaar altijd te ziek geweest om normaal en stabiel te kunnen functioneren. Altijd ziek tijdens school, ziek thuis tijdens werk, ziek privé omstandigheden en ziek om mijn passies goed uit te voeren en ga zo maar door. Terwijl de laaggradige ontstekingen, candida en parasieten in mijn darmen en hersenen mijn systemen en stelsels verstoren, kan regulier onderzoek dit niet in mijn bloed vinden . Vooral dit is wat het chronisch lyme maakt. Helaas voor vele andere en ook voor mij ? :

Volgens Dr. Richard Horrowitz van ILADS, een Amerikaanse internist uit New York die zich op Borrelia toelegt, is gewrichtspijn die verspringt van het ene gewricht naar het andere, spierpijn die verspringt van de ene spier naar de andere, en neuropathie (niet goed werken van de zenuwen met tintelingen, verdoofd gevoel, brandend gevoel) die verspringt van de ene plaats naar de andere kenmerkend voor Borreliose, en vind je dit bij geen enkele andere ziekte terug. Als je dit hebt, is er bijna zeker sprake van Lyme Disease of Borreliose. Een andere onderscheidend symptoom is een terugkerend patroon van om de 4 weken enkele slechte dagen.

Ik ben oma geworden van mijn eerste kleinkind op 22 april dit jaar. Ik ben zes jaar geleden bij haar geweest in Indonesië. twee weken zijn we daar toen samen geweest. Ze woonde op het eiland Lombok, op de Gili's zoals het wordt genoemd. Wat een fijne korte twee weken. De reis van mijn leven. Alleen met haar zijn, fantastische ervaring. Nu al negen jaar in Indonesië. Vlak voor de reis, na de eerste twee reeks aan reisvaccinaties, ging ik fysiek al snel achteruit. Ruim drie maanden later stortte ik volledig in. Alle systemen en stelsels uitgeput. Ik kon weinig anders meer dan liggen. Ik raakte mijn passie aan werkzaamheden kwijt, ik kon niks meer, van de ene op de andere dag met een aanloop periode van een half jaar. Ik danste volop, gaf personal trainingen, buiten lessen, Zumba en ik zat op het hoogtepunt van artistiek modellen werk, in de breedste vormen die er zijn. Daarnaast deed ik nog zoveel meer. Al merkte ik de laatste jaren, na de drie teken beten, dat ik langzaam uitgeputter raakte. De blessures stapelde zich langzaam op. Dit werd versneld door o.a. de reisvaccinaties. Dochter uit Indonesië kwam een jaar en twee maanden na mijn instorting naar Nederland toe en met het beeld van ongeloof, onmacht en mij in fysieke en mentale verwardheid, hectiek en chaos achter latend, vertrok zij weer terug naar het buitenland, daar waar zij inmiddels haar leven opbouwden. Het is Chronisch Lyme die langs kwam en huist nu nog steeds in en om mij heen. Twee jaar later raakte ik mijn man kwijt. Hij wilde scheiden, hij trok alles niet meer. Logisch, het is teveel. De andere dochter wil ik ook zo graag ondersteunen in haar leven. Ik wil zo graag een tante zijn voor neefjes en nichtjes en een zus waar mijn zussen iets aan hebben. Een vriendin en een geliefde waarmee je van alles kunt doen. Daarnaast nog meer doen dan ik nu al doe vanuit de liefde in mijn hart, voor de anderen in de wereld, voor lotgenoten. 

Ik ben niet zielig,
ik ben bang,
ik ben niet depressief,
neerslachtig en soms somber,
het duurt te lang

Ik ben sterk,
en geef ook om anderen,
zou zoveel willen doen,
als ik meer herstel,
kan dit veranderen

Velen kennen mij,
op facebook wel,
wie trekt er nu,
voor mij aan de bel?

Wie helpt mij,
te bevrijden,
uit de angst,
van het lijden,
door het alleen zijn,
in onzekerheid,
de hoop,
ik ben het even kwijt

?

Nog zoveel te geven,
geen luxe leven,
er is alleen,
samen met dierbaren,
kunnen beleven,
van iets meer,
zonder hierin,
extreem te streven,
dan dat wat er IS

Is dit,
een egocentrisch gegeven,
of gewoon,
voor nu,
in dit het menselijke bestaan,
een enorm,
en oprecht gemis?

❤️

Dus alstublieft, help en bevrijd mij! Met geld wat hierdoor binnenkomt, wil ik graag therapieën en behandelingen volgen, die mij in mijn holistische benadering ondersteunen. Ik bruis van binnen en in mijn brein, van levens energie. Ik beleef zoveel en geniet van de kleinste dingen.

Er is nog zoveel meer te geven. Laat mij, mede door uw donatie, alstublieft weer leven!

Niks moet, alles is goed.

Niemand is in mijn ogen meer of minder geliefd door wel of niet te doneren. Daarover hoeft niemand zich te generen.

Ik doe en heb zoveel zelf en alleen onderzocht, uitgezocht en gedaan, de gelopen zes jaar. Vaak met ondersteuning en kennis en wetenschap van anderen lotgenoten. Al deze ervaringen heb ik meegenomen in mijn 'eigen'wijze manier van behandeling en zelf therapie. Ook daarin en daardoor heb ik veel geld geïnvesteerd want niks wat je doet in chronisch lyme land (ook als je veel zelf doet) is kosteloos. Sinds ik drie jaar geleden de weg van de holistische benadering volledig ben gaan bewandelen, merk ik wel dat dit voor mij veel beter werkt dan de reguliere. Geen medicatie meer voor mij in ieder geval. Voor 80% ongeraffineerde voeding, drinken, lichamelijke verzorgingsproducten, schoonmaak/was/afwasmiddelen en bovenal rust in body and mind,

Ik ben enorm dankbaar dat er mensen zijn die mij hierin ondersteunen door te doneren. Hiermee ga ik starten met de bioresonantie apparaten, de M.O.R.I. 1.0 RIF frequenties en de zapper multipleir te verschaffen van een nieuwe accu en adapter. Sinds vorig jaar november zijn die er allebei tegelijk mee gestopt. Ik heb eerder dit jaar al contact gehad met de fabrikant alleen ik had toen geen geld om een nieuwe adapter plus accu aan te schaffen. Violet Ocean heeft deze apparaten zelf gemaakt en weet daarom precies hoe zij de pluggen moeten aanpassen van de adapter, waardoor de apparaten weer werken. Daarnaast staan er nu een paar 1 op 1 sessies met Marlon in de agenda ❤️.

Op rij welke therapieën nodig zijn voor mij om verder te herstellen op cel-ziels-en-fysiek niveau:
*Starten met het vervolg van Bioresonantie, M.O.R.I. 1.0 RIF en de zapper Multipleir
*1 of meerdere sessies hypnose, net wat nodig is
*Ozontherapie!
*E.F.T. Emotional Freedom Technique vanuit de Chinese geneeswijze
*Chinese kruiden
*1 Op 1 coaching en uitwisseling van lieve Marlon Brammer staat absoluut ook in deze lijst
*Wim Hof Methode, The Iceman staat ook nog steeds in mijn lijst, dus wie weet?
*DOKTER RICHARD HOROWITZ uit Amerika is een stap die ik misschien kan gaan nemen als de rest onvoldoende heeft gewerkt. Deze arts doet de eerste helft van zijn naam eer aan ?, tja mijn humor en zelfspot is er nog steeds en dit zal ook zo blijven. Thats me, always going for the good things. Als er een andere ingang nodig is die de andere methodes, behandelingen en therapieën aanvullen die nodig zijn om het GROTE GEHEEL, de vijf elementen (Vuur, water, hout, aarde en metaal) vanuit alle lichaam, weer heel durven te laten zijn, dan is er weer een andere methode, behandeling of therapie nodig.

Ineens gaan er deuren open die dieper en dichter bij de bron van de ziel kunnen komen, puur doordat er geld binnen gaat stromen. Zo nodig! Zonder geld of met weinig geld, is de weg naar de verlichting en genezing, zoveel harder en langer.

Ik was zes jaar geleden zoooo slecht en ben nog steeds niet goed genoeg om 'normaal' te functioneren. (mijn hele leven eigenlijk al met periodes en soms jaren met UPS).

Met een goed gevoel heb ik Bioresonantie therapie met dit apparaat tien maanden kunnen gebruiken. In die tien maanden heb ik een dierbare vriendin er ook mee ondersteund en ook voor haar de flesjes frequentie therapie water iedere twee weken mee gegeven als ze bij mij was.

Tijdens die tien maanden herstelde ik behoorlijk van waar ik vandaan kwam. Vorig jaar winter in 2017/2018 lag ik nog zeven maanden echt alleen maar op bed. Ik was toen zooooo ziek en kon een piep klein beetje en af en toe voor mijzelf zorgen of eten maken. Het komt niet alleen door de Bioresonantie dat ik het afgelopen jaar naar omstandigheden al een heel stuk ben opgeknapt. Er is meer wat ik holistisch en mentaal gezien heb gedaan. Dat wat ik heb geïntegreerd in mijn leven plus de nodige supplementen erbij, mijn coach en begeleidster en psycholoog in een, trauma verwerkingen en o.a. door de eenzaamheid heen durven te gaan, heeft echt bijgedragen aan mijn herstel van het afgelopen jaar. Het is alles bij elkaar.

Mijn wens is om alle dierbare om mij heen, te blijven ondersteunen en de hulp te kunnen uitbreiden, zodra ik volledig ben hersteld. Vanuit mijn ziel en hart, mensen bij te staan daar waar het mij lukt. Vanuit de liefdesenergie van de wereld, mijn hand uitsteken naar diegene die mijn hand durven te pakken, op het juiste moment van hun levenspad. Net zoals ik heb geleerd om mijn hand uit te steken. Hoe eerder hoe beter, ondanks dat haastige spoed, zelden goed is. Door te beginnen, ben ik onderweg en dat voelt heel fijn. Als ik helemaal ben hersteld dan ga ik als tegen prestatie lotgenoten ondersteunen, met gesloten beurs of naar eigen draagkracht donateren, zonder minimum of maximum en dat ik lezingen ga geven over mijn processen en transformaties, inzichten en mijn visie en beleving van onderzoek regulier en de holistische ervaring en behandelingen voor Chronisch Lyme.

Ik houd iedereen hier op getfunded op de hoogte van mijn bewegingen.

Over de campagne
Beheerder:
Murielle
Gestart op:
5 May 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie