€ 7.725 van € 6.000 opgehaald

 100%
273 donaties in 5 jaren

Harrie's Hoofdpijndossier

€ 7.725 van € 6.000 opgehaald
het verhaal

Lieve allemaal, 

Wij - en al helemaal Henriëtte zelf - zijn overdonderd door al jullie donaties en lieve reacties. Binnen enkele dagen hebben wij er samen voor kunnen zorgen dat het gehele bedrag opgehaald is. We hebben ons doel bereikt! Henriëtte en Thijs kunnen met een gerust hart de behandeling betalen en het verblijf in Utah boeken. 

Natuurlijk kunnen jullie blijven steunen. Extra donaties komen goed van pas voor de nazorg na de behandeling in Utah. Deze donaties kunnen gewoon via deze pagina, of direct op de rekening van Henriëtte.

Naam: Henriëtte van der Waal. Rekeningnummer: NL16BUNQ2291068385

Blijf de Facebook pagina en/of de Instagram pagina @harrieshoofdpijndossier vooral volgen voor updates over de behandeling van Henriëtte. 

Duizend maal dank voor al jullie steun!

Liefs, 

Henriëtte, Thijs, Bob, Cathrien, Marit en Fleur

---

Henriëtte leek nooit meer te gaan herstellen van haar slopende hersenschudding. Nu is er een behandeling die werkt.

Dit is Henriëtte. Harrie, voor haar vrienden, voor de mensen die met haar samen kinderkampen leidden, avonden met haar dansten en bordspelletjes speelden, of met haar studeerden voor humanistisch geestelijk verzorger.  

Alleen speelt en danst Henriëtte niet meer zoveel. Sinds een knal tegen haar kop leveren al die dingen haar nu knallende koppijn op. In maart 2017 kreeg Henriëtte namelijk een hockeybal tegen haar hoofd. Haar dagen bestaan sindsdien meer uit overleven dan uit leven en ze moet al haar tijd heel precies indelen om met de beperkte energie die ze heeft nog af en toe vrienden te zien, of zelfs maar de deur uit te gaan. Henriëtte kan niet meer fietsen, uitgebreid koken of andere dingen doen waar ze zo veel van geniet. Het leek erop alsof dat ook haar toekomst zou zijn. Het leek erop alsof Henriette voor de rest van haar leven een chronische hersenschudding zou behouden. Niet meer meedoen in de samenleving, geen gezin starten, geen toekomst zoals Henriëtte zo graag wenst…

Tot december 2018. Toen hoorde Henriette het verhaal van een vrouw met precies dezelfde problemen. Deze vrouw werd beter door een nieuwe behandeling in Amerika…

Deze behandeling, door Cognitive FX in Provo, Utah, heeft Henriëtte onderzocht en het blijkt dat ze precies de symptomen heeft die daar met groot succes zijn behandeld. Er is voor het eerst in jaren hoop op herstel. Daarom zamelen wij het geld in voor de reis naar Utah en de behandeling van Henriëtte. Zodat ze daarna weer danst, fietst en iedereen kan uitnodigen om voor te koken. Doen jullie mee?

Meer info? Volg de Instagram pagina @harrieshoofdpijndossier of de facebook pagina Harrie's Hoofdpijndossier. 

Dankzij een aantal gulle gevers hebben we al ruim de helft van het benodigde bedrag kunnen ophalen. Het bedrag dat we met deze crowdfund willen ophalen is nog nodig voor de behandeling zelf en de overnachting in Utah. 

Over de campagne
Beheerder:
Fleur van den Wall Bake
Gestart op:
1 May 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie