€ 1.885 van € 10.000 opgehaald

 19%
50 donaties in 4 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Laatste wens vakantie voor zieke schoonmoeder.

€ 1.885 van € 10.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hallo ik ben Melvin en ik heb verkering hierbij kwam ik in een gezin waarvan de moeder ernstig ziek is ze kan niet meer beter worden.

15 jaar geleden kreegt ze te horen dat ze borstkanker had, ze heeft ook meerdere chemo's gehad en heeft het overleeft helaas is 3 jaar geleden geconstanteerd dat de borstkanker weer is terug gekomen dit keer was het uitgezaaid naar de long en botten.

De laatste jaren werkte ze als een Alfa werkster in de zorg waarbij ze 6 weken een uitkering kreeg en daarna er geen rechten meer op had waardoor ze nu geen uitkering meer heeft en alle inkomsten verlaagd. Mijn schoonvader moet nu na het werk koken, schoonmaken, helpen met het douche en medicijnen.

Beide hebben ze een wens om naar portugal te gaan dit komt omdat de vader van mijn schoonvader een aantal jaar geleden is overleden en uitgestrooid is in Portugal daarom, is de wens om een campertje te kopen zodat ze naar Portugal kunnen gaan en alle plekjes kunnen bezoeken waar hun ouders vroeger ook langs kwamen en de plek waar de vader van mijn schoonvader is uitgestrooid.

Dit kan alleen met een camper want mijn schoonmoeder moet onderweg ook rust nemen en kunnen liggen want anders, word het te zwaar voor haar.

Dus van daar deze oproep en help mijn schoonouders misschien hun laatste vakantie samen te vieren.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Bedankt voor jullie giften het is helaas niet de reis geworden die we in gedachten hadden maar, we hebben wel een fijne vakantie gehad.


Bedankt iedereen!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Over de campagne
Beheerder:
melvin vos
Gestart op:
15 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie