€ 2.105 van € 5.000 opgehaald

 43%
40 donaties in 1 maand

Hulphond Keynai

€ 2.105 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

“NIEUWE START MET KEYNAI”

Mijn naam is Lobke Willems, 20 jaar oud en in het bezit van een prachtige hulphond: Keynai.

Het is tijd voor een nieuwe stap in mijn leven.

De afgelopen jaren waren zwaar. Tot twee keer heb ik in een kliniek gezeten. Verslaafd geweest, diagnose na diagnose gekregen die later niet blijken te kloppen, maar waardoor iedereen je wel aankijkt alsof je een besmettelijke ziekte hebt. Het enigste is dat mijn hersenen gewoon anders werken dan bij anderen.

De meeste van mijn vrienden heb ik verloren, omdat ze mijn oude manier van leven steunden, maar niet de nieuwe.

Een paar weken voordat ik naar de tweede kliniek ging besloot ik toch echt zelf te gaan veranderen. Maar deze keer niet meer wachtend op de hulp van GGZ die bij mij nooit van de grond kwam. Ik ben in een jaar tijd vijf keer afgewezen en werd van het kastje naar de muur gestuurd. Bij GGZ moet je bij de hulp passen, i.p.v. dat de hulp bij jou past.

Ik ben gaan zoeken, en wie zoekt zal vinden!

Ik ben een traject gestart voor een hulphond die mij gaat helpen en ondersteunen- spiegelen en motiveren. Lobke, het meisje die toch al gek is op dieren, heeft nu een maatje die er voor mij is en niet oordeelt over hoe ik ben maar mij respecteert zoals ik ben. En natuurlijk van mij houdt zoals ik ben!

Mijn hulphond, Keynai geheten gaat mij helpen bij een aantal issues, zoals PTSS, eetstoornis, paniek verslaving en zelfredzaamheid. Hij leert onder begeleiding van mij en een coach, mij spiegelen op emotie en gedrag. Dit kunnen hulphonden heel goed en ik bereik al ontzettend veel resultaat. Hij is altijd bij me en helpt me door moeilijke situaties heen. In het ziekenhuis, bij het ontmoeten van nieuwe mensen, bij het terug schakelen in heftige emoties.

Hoe helpt Keynai mij? Hij helpt mij door mij aan te raken met zijn snuit, me in beweging te krijgen als ik verstar, door op me te komen liggen als ik mezelf verlies, me van de bank te halen als ik blijf liggen, te gaan blaffen bij mensen die niet goed voor me zijn, dicht bij me te blijven en contact te blijven maken tijdens het reizen met openbaar vervoer, waar ik bang ben. Hij maakt me wakker uit nachtmerries, wat heel belangrijk voor me is, omdat ik dan weer durf te slapen. Hulphonden reageren op eetstoornis, door bijvoorbeeld op de weegschaal te gaan liggen, of de koelkast te blokken bij ongewenst gedrag. Ik merk dat ik weer structuur heb in mijn leven, dat hij me blij maakt en dat ik vertrouw op zijn aanwezigheid om dingen te durven. Door de verantwoordelijkheid voor hem en zijn wijzen op mijn gedrag, neem ik weer verantwoordelijkheid voor mezelf. Keynai belet me om over mijn grenzen te gaan.

Hij is de beste hulp die ik kan krijgen en ik merk nu al zoveel meer resultaat dan bij welke therapie dan ook.

Keynai ziet MIJ en niet mijn beperkingen.

Helaas is een hulphond heel duur. We hebben geprobeerd geld van de WMO te krijgen, maar dat is niet gelukt. Helaas vergoeden de verzekeringen ook alleen hulphonden bij lichamelijke aandoeningen en niet bij geestelijke, hoewel al bewezen is dat het werkt.

Ik ben nu al heel dankbaar voor iedereen die mij wil steunen. Het ontlast mijn ouders die nu proberen het te bekostigen, omdat het zo goed werkt en we zo in de steek zijn gelaten door de hulpverlening die het werk had moeten doen.

Als er meer geld wordt gestort dan ik nodig heb, gaat het naar de Stichting Dutch Assistance Dogs voor andere meisjes en jongens zoals ik, want iedereen verdient de hulp en liefde van een hond!

Alvast bedankt!

Lieve groet,

Lobke en Keynai


Over de campagne
Beheerder:
Lobke Willems
Gestart op:
15 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
€15 Anoniem 1 week geleden

€30 Anoniem 2 weken geleden

€10 Tamara Trap 3 weken geleden
Herkenbaar verhaal Lobke, ik wens je erg veel succes en hoop dat je hond jouw levenspad laat zien en jij in vol vertrouwen kunt volgen.

€20 Conny 3 weken geleden
Ik hoop dat je heel gelukkig gaat worden samen met Keynai 😘.

€25 K. J. H. van Loon 4 weken geleden
Hou vol!

€50 Anoniem 1 maand geleden
Zo bijzonder zijn dieren, wat mensen vaak niet kunnen kunnen dieren des te meer. Ik wens jullie veel liefde met en voor elkaar😘

€20 Monique en Arthur 1 maand geleden
Voor jouw toekomst, succes!

€20 T beeldsnijder 1 maand geleden
You go girl....!!!! Ambassadrice worden kan n mooi doel zijn. Spread the word voor zoekende mensen voor dichte deuren.

€15 Patrick en Linda 1 maand geleden
Lieve Lobke, wat een bijzonder verhaal en wat fijn dat dit je zo goed helpt. Zet m op!!

€10 Mil 1 maand geleden

€200 Anoniem 1 maand geleden
Indrukwekkend verhaal Lobke, heel veel sterkte en succes met die prachthond!

€20 Strietman 1 maand geleden

€20 Nel Stoffelsen 1 maand geleden

€5 Gwen 1 maand geleden

€10 RENS 1 maand geleden
Keep it up en geniet van je lieve hondje!!

€1.000 Anoniem 1 maand geleden
Geweldig dat je dit deelt Lobke. Ik steun dit van harte! Wat ben jij en zijn jullie 🐶 goed bezig!

€10 Laura Boes 1 maand geleden
Zet 'm op Lobke! Mooi dat het nu al lijkt te helpen. Ik gun het je!

€10 Anoniem 1 maand geleden

€50 Arjen en Els 1 maand geleden
Je bent een kanjer! Veel liefs.

€10 Jeroen en Susan van Ast 1 maand geleden
Veel geluk met Keynai!

1
2
Plaats een reactie