€ 3.505 van € 6.000 opgehaald

 59%
122 donaties in 5 jaren

Laten we samen Hanneke uit deze nachtmerrie halen!

€ 3.505 van € 6.000 opgehaald
het verhaal

Lieve allemaal, 

Ik ben Shelley, een vrouwelijke ondernemer die deze crowdfunding is begonnen voor Hanneke. Mocht je haar nog niet kennen: Hanneke is een fantastische moeder, onderneemster en sterke vrouw die haar dromen achterna is gegaan ondanks een hele heftige periode. Ze heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt om haar eigen bruidsboutique op te zetten, compleet met een grote verbouwing, rebranding van het merk en vol goede moed om de toekomst weer positief tegemoet te gaan. En nu komt haar ergste nachtmerrie steeds dichterbij: over 9 dagen moet ze noodgedwongen haar nieuwe bruidsboutique sluiten! 


Hoe kon dit gebeuren? 
Het vernieuwde “A La Eve” opende op 14 februari – yup, de dag van de liefde – haar deuren. Na een zware periode waarbij Hanneke er helemaal alleen voor kwam te staan, samen met haar dochtertje was dit het begin van een nieuw leven. Een droom die eindelijk uitkwam. Alles was geregeld en het ging eindelijk allemaal weer goed, tot afgelopen week. Het pand bleek onderverhuurd te worden en deze verhuurders worden uit het pand gezet wegens financiële problemen. Iets wat de verhuurders ‘even vergeten’ waren te melden bij het afsluiten van het huurcontract met Hanneke. Afgelopen vrijdag hebben de deurwaardes de overgenomen collectie in beslag genomen. En over precies 9 dagen wordt het pand compleet ontruimd en zal A La Eve haar deuren moeten sluiten. De grootste nachtmerrie van Hanneke na al die maanden hard werken en daarom is het tijd om met elkaar in actie te komen.

A La Eve is een bruidsmodezaak gespecialiseerd voor vrouwen met een een bijzonder ontwerp of afwijkende maat. De passie van Hanneke ligt in het helpen van deze vrouwen om hen te laten stralen op de mooiste dag van hun leven. En daarom heb ik iedereen nodig die ik kan bereiken om nu Hanneke te laten stralen! Iemand die met zoveel passie, liefde en niet te vergeten doorzettingsvermogen heeft gevochten om haar droom uit te laten komen, mag niet de dupe worden van deze nachtmerrie. 


Wil jij haar helpen? 
Over 9 dagen staan de deurwaarders opnieuw voor de deur om het pand te ontruimen. Met deze crowdfunding hopen wij dit tegen te kunnen houden. Door samen geld in te zamelen, kan Hanneke de huur voor het komende half jaar betalen en in het pand blijven. En ondertussen aan een oplossing werken met de pandeigenaar. Samen kunnen we er dus voor zorgen dat A La Eve kan blijven bestaan en dat Hanneke haar prachtwerk kan blijven uitvoeren. Daarom doe ik een oproep aan iedereen: willen jullie Hanneke helpen?


Liefs,
Shelley

Over de campagne
Beheerder:
Shelley Beekman
Gestart op:
15 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie