€ 2.950 van € 2.500 opgehaald

 100%
212 donaties in 5 jaren

#vanhulpverlenersblijfjeaf

€ 2.950 van € 2.500 opgehaald
het verhaal

---UPDATE---

De elektrische bakfiets is besteld!

Dankzij jullie was het streefbedrag binnen no-time bereikt. De beoogde leverancier liet het afweten maar dankzij een forse korting van www.bakfietsonline.nl en een extra duwtje van het Militair Revalidatie Centrum Doorn, BMNO en zeker de inzet van Edwin de Wolf wordt binnen enkele dagen een top bakfiets afgeleverd!

Dankzij jullie allemaal maken we iemand weer mobiel en geven we iets belangrijks terug, vrijheid.

Alle bedragen van klein naar groot hebben hier aan bijgedragen. Niet alleen het terug kunnen geven van een stuk vrijheid speelt een rol in de dankbaarheid. Het feit jullie allemaal bereidt zijn geweest om op een of andere manier je steun te betuigen geeft betrokkene vleugels.

Zodra de bakfiets geleverd is gaan we zeker een foto plaatsen.

#wegotyour6

#vanhulpverlenersblijfjeaf

#samenvoorwaarts

#invictus


Je hebt een droombaan, bent gelukkig met je partner en je woont samen in je droomhuis. Die droombaan heb je gevonden bij de politie en iedere dag ga je met veel plezier in uniform de straat op ten dienste van de inwoners van Nederland. Je sust ruzies, regelt verkeer, bewaakt de orde en ja, helaas hoort daar ook zo nu en dan een bon bij. Je haalt boeven van de straat en reanimeert slachtoffers. Je toekomst bij de politie is veelbelovend.

Tot je op een dag onverwachts aangevallen wordt door een crimineel en je een paar keer hard tegen je hoofd geslagen wordt. Bloedt stroomt uit je oor en je ligt bewusteloos op straat. In de verte klinkt het geluid van aanstormende sirenes. Collega's komen van alle kanten aanrijden maar jij krijgt het niet meer mee...

In het ziekenhuis kom je bij en je hebt geen idee meer wat er gebeurt is.

Door de klappen op je hoofd is je korte termijn geheugen blijvend aangetast. Je droombaan kan je niet meer uitvoeren. Je hebt, zoals ze het noemen, niet aangeboren hersenletsel.

De dader is bij verstek veroordeeld maar loopt nog altijd vrij rond. Je angst groeit. Je bent bang dat hij nogmaals zal toeslaan, bang dat hij weet waar je droomhuis staat.

Je bent je droombaan kwijt en voelt je niet meer veilig in je droomhuis.

Je gevoel van veiligheid is dusdanig aangetast dat je niet anders meer kan als verhuizen, dag droomhuis...

Je niet aangeboren hersenletsel neemt nog een bijwerking met zich mee, epilepsie.

Met regelmaat krijg je een epileptische aanval waardoor je na een aanval ook nog eens enkele dagen uitgeschakeld bent. Gelukkig heb je een assistentiehond gekregen die je met behulp van een gespecialiseerde school mag trainen. Daar ga je 2x in de week met Woody heen. Je krijgt weer vertrouwen in de toekomst. Dankzij Woody durf je weer naar buiten, krijg je weer een stuk vrijheid terug. Maar dat is maar even...

De artsen bepalen dat je geen auto meer mag rijden wegens je epilepsie. En nu?

Nu zit je weer thuis. Niet in je droomhuis en je mag niet meer naar je droombaan. Woody? Die is er natuurlijk gewoon nog. Slim beest doet het goed. Hij waarschuwt je zelfs ruim op tijd voordat je een epileptische aanval krijgt.

Het trainen van Woody is helaas wel een probleem geworden. De school van Woody zit 7 km verderop en je zoontje die net naar de peuterspeelzaal mag kan ij niet wegbrengen, je hebt geen vervoer meer. Je bent afhankelijk van andere geworden.

Van trotse politievrouw naar hulpbehoevende in een paar klappen.

Dit verhaal is helaas geen fictie maar keiharde waarheid. Op dit moment zit deze kanjer thuis en is niet meer in staat om zelfstandig te verplaatsen zonder dat andere haar moeten rijden.

De nazorg vanuit hulpinstanties is beperkt en voorziet bij lange na niet. Schandalig maar om deze discussie nu te voeren lossen we de acute problemen niet op.

We kunnen deze jonge vrouw, die in de bloei van haar leven hoort te staan een stuk van haar vrijheid terug geven. Met een elektrische bakfiets kan ze gewoon haar eigen ding blijven doen. Woody trainen bijvoorbeeld of haar zoontje een knuffel geven net voordat hij de klas in loopt.

Help ons! Help ons door een bedrag over te maken zodat we zo snel mogelijk €2500,- bijeen hebben voor een elektrische bakfiets en we deze kanjer haar vrijheid terug kunnen geven. Ze heeft het wel even verdient.

note: Identiteit van betrokkene is bewust anoniem gehouden. Wanneer het bedrag bereikt is zal middels foto's de aankoop bewezen worden.

Over de campagne
Beheerder:
Mariska Kraats van der
Gestart op:
28 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...