€ 1.950 van € 5.000 opgehaald

 39%
103 donaties in 5 jaren

Help fam V Amerongen aan mooie laatste tijd samen!

€ 1.950 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Beste allemaal,

De vader van mijn dinnie Esther, Jan van Amerongen (65) is ernstig ziek. Buiten de parkinson en neuropathie is er nu kanker ontdekt wat helaas niet meer te behandelen is

Zéér droevig nieuws waar we 't liefst niet aan willen denken of stilstaan omdat het zo oneerlijk én veelste vroeg voelt en natuurlijk gewoon ook is!

Het is direct ook een moment van belangrijke (én noodzakelijke) beslissingen nemen. Daarnaast ook stil te staan bij wensen en laatste dromen om nog met elkaar te beleven en daarom heb ik deze pagina aangemaakt. 

Zijn twee grootste wensen zijn:          

Een cruise maken naar Noorwegen om de Fjorden te bewonderen én een weekendje weg met de hele familie naar Ponypark Slagharen 《-- oude herinneringen ophalen én nieuwe herinneringen maken op het oude vertrouwde vakantieplekje, jaren later en nú met kleinkinderen! En wie weet meer.

Helpen jullie mee?  Alle kleine beetjes helpen en ze verdienen 't zo! Met het doelbedrag á €5.000,-- kunnen ze i.i.g met z'n allen 'naar PonyPark Slagharen kosten indicatie € 1.500,-- en moet zijn tweede wens, cruise naar de Fjorden ook te realiseren zijn wat fantastisch zou zijn!

Alvast veel dank!

Liefs en dikke knuffels,       

van mij en de familie Van Amerongen

Over de campagne
Beheerder:
Kim Martens
Gestart op:
27 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie